Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék megismerkedni vele? Celeb.
Figyelt kérdés
Ma voltam egy műsor forgatásán, de csak mint statiszta. Eddig csak a TV-ben láttam a srácot, nem nagyon érdekelt, de most élőben nagyon megtetszett. Rám mosolygott, utánam is jött, de nem szólt semmit. :(:(
Rákerestem és a Facebook-on meg is találtam. Most küldjek üzenetet? Mégis mit írjak?
2011. aug. 9. 13:03
12/21 anonim válasza:
tippelek barátok közt-ből a Vili bácsi ??? :D
13/21 A kérdező kommentje:
Bk Szabi :D
2011. aug. 9. 13:22
14/21 anonim válasza:
Barátok közt Ádámja? Futólag ismerem, jópár éve színészkedik, és tele van a fasza a nyomulós csajokkal.
15/21 anonim válasza:
a töri tanárom is rá volt cuppanva...
16/21 anonim válasza:
Jesszusom, a barátok közt szabi??? ÁÁáááááááááááááá xDDDDDDDDDDDDDD Múltkor láttam a bosnyákon a hetesre felszállni, állj lesbe és támadd le xD
18/21 anonim válasza:
Hónapokkal ezelőtt beleszerettem egy nagyon híres és ismert magyar színészbe. (Az anonimitást szeretném megtartani, ezért nem szándékozom leírni a nevét.) Minden hátsó szándék nélkül bejelöltem két közösségi oldalon, ahol vissza is igazolt, és elkeztünk levelezni, teljesen általános témákról. Nagyon kedves és intelligens embernek tűnt (és tűnik most is) a válaszaiból. Én nem írtam neki semmi olyat, hogy szerelmes vagyok belé, vagy nagyon tetszik stb., csak gratuláltam az alakításaihoz, tanácsot kértem tőle, ilyenek. Azóta már többször is láttam színházban, beszéltem vele személyesen. Közben megtalálta a boldogsását, egy elég komoly kapcsolata lett. Azóta nem is írtam neki, pedig tényleg nem volt köztünk semmi, csak én rajongtam érte. Most pedig, hogy jobban megismertem, sokkal szimpatikusabb lett, de már nem FÉRFI-ként, hanem EBMBER-ként, majdnem BARÁT-ként tekintek rá.
19/21 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam,aki iwiw-en jött össze szintén egy BK-ös színésszel,aki már nem szerepel benne,és már évekkel ezelőtt volt,nincsenek már együtt...persze nevet én sem írnék...:)mivel nem rólam van szó...
20/21 anonim válasza:
Jelöld be, hátha emlékszik még rád. Leszel még statiszta? Mert akkor simán beszélgethetnél vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!