Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztelt nőneműek! Melyik szakáll tetszik jobban?
Fiú----
Körszakáll vagy kecskeszakáll(egységes méretű, nem az ami tényleg úgy néz ki mint egy kecske/valaki odavert volna valamit), legalábbis én ezeket viselném szivesen.
Engem nem érdekel kin van,viszont azt tudom,hogy az összes belinkelt kép taszít engem.Egyik sem tetszik!A körszakállas sem.
Szerintem egyik sem férfias!
Viszont egy simáraborotvált arcú férfi tud férfias lenni.
De a legférfiasabb,hogy ha rendes borostás arca van!Nem szőke borosta,és nem is hamvas szőrzet,ami kicsit kezd kinőni.Hát ennyi.
Ja és ami még undorító,mikor valakinek az arca teljesen megvan borotválva és a szájaszélén ott egy 1centis szőrszál :S fújjjjj
Ezek nekem se jönnek be .. egyik se tetszik.
Az én barátomnak egy kis kecskeszakálla van, de nagyon rövid, azt viszont imádom rajta :)
21/L
a 2) szakállkép tetszik, gondolom, ahhoz az arcformához. máshoz nem jönne be. :D
az 1) kép kecskeszakáll-gondolata tetszik, de jobban bírom a vékonyabbat, nem ilyen tömöttet.
a szolfézstanárom körszakállát imádtam, nagyon jól állt a kerek fejéhez. mert kicsit szögletesebbre nyírta. de kép az nincs. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!