Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mélyen tisztelt moderátoroknak van élete?
Pont ez a jó kategória, mert itt vannak a legtöbben...
Na szóval!
Kedvenc részem a kérdéskiírás résznél a "közízlés megsértéséért kitiltás jár".
Ki szabja meg, mi a közízlés? Ha 10 16 évesből 7 ribanc, akkor már fel se lehet őket világosítani, mert ők a többség?
De van még "gyűlöletkeltés" is... Én a fent említett fajtát zsigerből gyűlölöm. Na de ha én másoknak el akarom magyarázni, hogy azok értelmetlen képződmények, akkor máris "keltem a gyűlöletet"?
Szóval így megkérdezném, jártak-e már moderátorok a külvilágban?
-Ha ezt a kérdésemet letörlik, repülök, szóval tök8-
el lehet valakit küldeni úgy a k*rva anyjába hogy azt ne lehessen csak úgy simán észrevenni, de lehessen érezni. tanuld meg.
és ne idegeskedj annyit, ráncos vén trotty leszel:) ha töröltél egy ávlaszod írd meg újra, vagy sz*rd le.
Igen, a szabályokat remekül megkerülöm, de attól függetlenül még hülyeség. :D
Amúgy a "Ha tökönrúgok valakit acélbetétessel, mennyi időt nyerek?"-ben melyik törlésre vonatkozó szabály érvényesül?
" Az erős egyéniségek szembe mennek vele, a gyengébbek nem. Nekik sem könnyű"
Semmit csinálni állatira megerőltető...
Ha megérzésem nem csal téged az öltözködésük irritál. Miközben Te feltételezem rocker cuccokban jársz, ami ugyanannyira kirívó, olyasmi mint a skála másik vége, bár ez nem ilyen egyszerű..
Szóval a társadalmunkban a probléma még most is az, hogy a különböző életstílusok nem képesek egymást elviselni. Valószínűleg a 70% ugyanúgy nem akar elfogadni és megismerni téged, mint ahogy te őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!