Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mélyen tisztelt moderátoroknak van élete?
Pont ez a jó kategória, mert itt vannak a legtöbben...
Na szóval!
Kedvenc részem a kérdéskiírás résznél a "közízlés megsértéséért kitiltás jár".
Ki szabja meg, mi a közízlés? Ha 10 16 évesből 7 ribanc, akkor már fel se lehet őket világosítani, mert ők a többség?
De van még "gyűlöletkeltés" is... Én a fent említett fajtát zsigerből gyűlölöm. Na de ha én másoknak el akarom magyarázni, hogy azok értelmetlen képződmények, akkor máris "keltem a gyűlöletet"?
Szóval így megkérdezném, jártak-e már moderátorok a külvilágban?
-Ha ezt a kérdésemet letörlik, repülök, szóval tök8-
Nem, nem úgy értem. Azt felfogtam, hogy mindegyik felidegesít, de a liberalizmusnak pont az a lényege, hogy mindenkinek addig terjednek a szabadságjogai, amíg ezzel mások szabadságjogait nem sérti. Szóval amíg ők nem gátolnak meg abban, hogy akár egy medve jelmezben is kilépj az utcára addig ehhez joguk van.
Lehet, hogy úgy gondolod, hogy te nem értesz egyet a liberalizmussal, de ha elkezdjük szabályozni az öltözködés szabadságát akkor hamar eljutunk oda, hogy Te sem hordhatsz majd acélbetétest, mert "az nem rendes utcai viselet" vagy valami hasonló hülye szöveg, lásd egyházi sulik.
Áruld már el, hol mondtam, hogy én tökéletes lennék? Nekem is megvan a keresztem, de attól függetlenül én még ebben a világban élek, és nem csak magammal foglalkozom...
És áruld már el, mi az én gerendám...
a te egyetlen bajod hogy túlfeszenged a dolgokat.
igen, undorító a világ, és valóigaz: minden szubkultúra vagy stílus egy kalap cukrozott f*s. de hát és? megéri idegeskedni rajta?:D inkább csináld amit szeretsz.
ha nem tetszik valaki, nézz oldalra, hátha ott épp olyan megy aki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!