Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráhazudtam a koromra egy évet ez nagyon nagy baj?
Hat szerintem nem nagy baj ha mar ugyse josztok ossze,de ha kiderul veletlenul akkor az bizony nagyon ciki lessz...:P
Amugyis,mi ertelme ilyesmiben hazudni?Szerintem nem a korod miatt fog osszejonni veled valaki...Nade te tudod!:P:)
Szerintem egyáltalán nem (:
Mondd azt neki, amit itt leírtál. Hogy azért mondtad azt neki, mert 1 hónap kellett volna a szülinapodig. És amikor gondolom boldog sznapot kívánt, és rászámolt 1 évet, arra meg mond azt, hogy azért nem mondtad meg akkor, mert azt hitted, hogy azt fogja hinni, hogy hazudtál neki. De ezt az utóbbit csak akkor, ha rákérdez (: Gondolom nem akarsz mégegyszer hazudni, de így könnyű magad kihúzni.
Bár szerintem vannak ennél nagyobb problémák is (:
am hány éves vagy?
csak mert nekem is volt már problémám a koromból
konkrétan lekicsizett mikor megtudta mennyi vagyok pedig aznap töltöttem be a 17et,hát sztem nem voltam kicsi
és ha már itt tartunk kiderült h a csaja kisebb nálam 1 évvel:S,hát megesik az ilyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!