Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráhazudtam a koromra egy évet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráhazudtam a koromra egy évet ez nagyon nagy baj?

Figyelt kérdés
Már úgyse fogunk összejönni, akkor ugye nem baj ha nem tudja meg? Mert persze lelkiismeret furdalásom van, de már túl késő elmondani és fölösleges is mivel csak barátok vagyunk, de ha elmondom akkor félő, hogy azok se maradnánk. Így persze rettegek, hogy fény derül az én kis titkomra, de hát ez van. Nagyon nagy hiba volt ez?
2009. ápr. 10. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Hat szerintem nem nagy baj ha mar ugyse josztok ossze,de ha kiderul veletlenul akkor az bizony nagyon ciki lessz...:P

Amugyis,mi ertelme ilyesmiben hazudni?Szerintem nem a korod miatt fog osszejonni veled valaki...Nade te tudod!:P:)

2009. ápr. 10. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha barátok vagytok ki fog derülni előbb utóbb.Értelme nem sok.A Másik humorán múlik,hogy értékeli,meg a Tiedén,hogy jössz ki belőle.
2009. ápr. 10. 22:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem direkt volt, nem szoktam ilyet, csak 1 hónap kellett a szülinapomig és akkor már annyinak mondtam magam. Ő meg ebben a tévhitben maradt és rászámolt egy évet, logikusan. :(
2009. ápr. 10. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem egyáltalán nem (:

Mondd azt neki, amit itt leírtál. Hogy azért mondtad azt neki, mert 1 hónap kellett volna a szülinapodig. És amikor gondolom boldog sznapot kívánt, és rászámolt 1 évet, arra meg mond azt, hogy azért nem mondtad meg akkor, mert azt hitted, hogy azt fogja hinni, hogy hazudtál neki. De ezt az utóbbit csak akkor, ha rákérdez (: Gondolom nem akarsz mégegyszer hazudni, de így könnyű magad kihúzni.

Bár szerintem vannak ennél nagyobb problémák is (:

2009. ápr. 10. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

am hány éves vagy?

csak mert nekem is volt már problémám a koromból

konkrétan lekicsizett mikor megtudta mennyi vagyok pedig aznap töltöttem be a 17et,hát sztem nem voltam kicsi

és ha már itt tartunk kiderült h a csaja kisebb nálam 1 évvel:S,hát megesik az ilyen:D

2009. ápr. 11. 01:06
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
jajj, előző vok,bocs,szal sztem mondd meg és ha ugyis barátok vagytok röhögtök egy jót,jobb mint cikis helyzetekbe kerülni,pl. ha már 18nak hisz bevinne vhova mondjuk bulizni és az ajtóban derül ki h te még nem mehetsz be...na az gáz lenne
2009. ápr. 11. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy kapcsolatnak őszinteségen kell alapulnia, nem hazugságokon...
2009. ápr. 11. 13:38
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Hát nálam is volt már ilyen, h a bnőm hazudott 3 évet a koráról, és elég nagy baja lett belőle...
2009. ápr. 11. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!