Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért izgulok fel, nekem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgulok fel, nekem az annyira fura?!

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok,de 2 héttel ezelőtt voltam buliba,ahol egy pasi mögém állt(nem ismerem)magához húzott,megfogta a fenekemet simogatott és szeretett volna táncolni,de én meg löktem el magamtól,mert mindenki minket nézett,de amikor magához húzott,egyből orgazmusom volt,és nagyon fura érzés volt...és akkor is ha filmekbe,sorozatokba csókolóznak,vagy szex jelenet van akkor is ugyan ez van :S miért? 15/L
2011. aug. 8. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az orgazmushoz azért szerintem ez kicsit kevés................
2011. aug. 8. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!