Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit néztek meg egy lányon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit néztek meg egy lányon?

Figyelt kérdés

Én szőke hosszú hajú, kék szemű, középmagas, vékony csaj vagyok. (fenék cici normál.)

Ha elsétálnék előtted az utcán, mi lenne az első amit megnézel rajtam?

2011. aug. 8. 00:47
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

arc

alak

összhatás

mell

fenék

De legtöbbet az számít hogy van-e kisugárzásod, van-e benned valami különleges, érdekes ami megtetszik elsőre a szemlélőnek. Mindenkinek más a sorrend, más az ízlése, és más tetszik.

2011. aug. 8. 12:48
 52/60 anonim ***** válasza:
Az igen köszi a képet. Így kép alapján mindenképpen az arcodat nézném meg, aztán szép sorban a többit, mert ilyen arccal, biztos vonzod magadhoz a fiúkat :D
2011. aug. 8. 12:51
 53/60 anonim ***** válasza:
fú te tényleg troll vagy :O már bocsi, de sztem nem vagy szép :D
2011. aug. 8. 13:08
 54/60 anonim ***** válasza:
nekem nem jött kép :(
2011. aug. 8. 13:35
 55/60 A kérdező kommentje:

:D

most?

2011. aug. 8. 14:01
 56/60 anonim ***** válasza:
12:48-as vagyok, nekem sem jött, pedig most már én is kíváncsi lennék...
2011. aug. 8. 14:08
 57/60 anonim ***** válasza:

na nekem átjött... annyira mondta itt mindenki h mennyire szép az arcod hogy azt hittem vmi adriana lima leszel csak szőke kiadásban ..:D hát , ne haragudj de nekem annyira nem tetszel..:S

am a kérdésre válaszolva, mivel csak az arcod látszik ezért az arcodat nézném meg aztán konstatálnám hogy megéri e nézni a többit is :D...

2011. aug. 8. 14:23
 58/60 A kérdező kommentje:
ezvan. küldtem újra:)))
2011. aug. 8. 14:30
 59/60 anonim ***** válasza:
sztem adriana lima-nál sokkal szebb a kérdező arca :)
2011. aug. 8. 16:34
 60/60 anonim ***** válasza:
megkaptam a képet, az első benyomás jó :)...innen lehet építeni...
2011. aug. 8. 18:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!