Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit néztek meg egy lányon?
Figyelt kérdés
Én szőke hosszú hajú, kék szemű, középmagas, vékony csaj vagyok. (fenék cici normál.)
Ha elsétálnék előtted az utcán, mi lenne az első amit megnézel rajtam?
2011. aug. 8. 00:47
41/60 A kérdező kommentje:
bocs, most nem.:)
és tényleg ne éljetek ezzel vissza
2011. aug. 8. 01:38
42/60 anonim válasza:
de én még mindig nem kaptam:D
se spam mappában se kukában se sehol nincs a kép:)
43/60 anonim válasza:
arc->fenék->mell ja és jöhet a kép :D
45/60 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy, egy csajnak amúgy az arcát nézem meg először, de ezzel egy időben kb látszik a csaj alakja is, és ha minden rendben akkor utána a fenék kap egy kicsit hosszabb időt:D
47/60 anonim válasza:
arc azon belül is szem, utána megát az alakja majd fenék mell stb a priorisát nálam. képet ide is küldhetnél :P
48/60 anonim válasza:
ide is jöhet, megírom a véleményem
49/60 anonim válasza:
képet küldhetnél nekem is, mert így elég nehéz leírni, hogy mit néznék meg először :D
50/60 A kérdező kommentje:
elment...
na és véleméény?
2011. aug. 8. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!