Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Lehet egy duci lany is jo csaj? Hogyan?
én csak a kövérkés lányokra bukom.
Én vagyok 186cm 86 kg testileg egy picit mackós de edzett 23 éves fiú, de szeretnék pl egy legalább 175 cm magas duci barátnőt akinél, még a 110 kilót is elviselném.
LÉNYEG AZ ARÁNYOS SÚLYELOSZLOLÁS. Ez számít nekem. Legyen vastagocska keze, hasa, feneke, csípője, combja.
AZ szörnyű amikor vékonyka láb meg kéz de a hája lóg, mint a krumplis zsák. Vagyis lóghat nem baj, de akkor arányosan legyen telt a töbi része is.
Hali
Aki a külsőd miatt mondja ,hogy nem vagy vonzó az nem érdemel meg. Egy lány szépségét a kisugárzása adja. Mosolyogjon sokat,legyen vidám, lehessen komoly dolgokról beszllni vele.
A leg fontosabb ,hogy fogadd el magad szeresd magad ,hiszen hogyha te nem fogadod el magad akkor hogy várod el mástól ,hogy elfogadjon és szeressen?
Nekem pl soha nem sz)mított a külső különösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!