Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Lehet egy duci lany is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Lehet egy duci lany is jo csaj? Hogyan?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 17:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, és ezekkel a paraméterekkel még simán az is! De tényleg nehéz látatlanba megmondani.
2011. aug. 7. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Tegyél fel képet! Sokan szeretjük a dundi csajokat!
2011. aug. 7. 21:24
 13/17 stikkes ***** válasza:
86%
Ne törődj a gebeimádókkal! A husi lányok a legszebbek!
2011. aug. 7. 21:37
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem is a csipömel van gond, a lábam formás meg a hasam is
2011. aug. 24. 16:55
 15/17 kerekes01 válasza:
49%

én csak a kövérkés lányokra bukom.

Én vagyok 186cm 86 kg testileg egy picit mackós de edzett 23 éves fiú, de szeretnék pl egy legalább 175 cm magas duci barátnőt akinél, még a 110 kilót is elviselném.

LÉNYEG AZ ARÁNYOS SÚLYELOSZLOLÁS. Ez számít nekem. Legyen vastagocska keze, hasa, feneke, csípője, combja.

AZ szörnyű amikor vékonyka láb meg kéz de a hája lóg, mint a krumplis zsák. Vagyis lóghat nem baj, de akkor arányosan legyen telt a töbi része is.

2012. szept. 13. 19:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hali

Aki a külsőd miatt mondja ,hogy nem vagy vonzó az nem érdemel meg. Egy lány szépségét a kisugárzása adja. Mosolyogjon sokat,legyen vidám, lehessen komoly dolgokról beszllni vele.

A leg fontosabb ,hogy fogadd el magad szeresd magad ,hiszen hogyha te nem fogadod el magad akkor hogy várod el mástól ,hogy elfogadjon és szeressen?

Nekem pl soha nem sz)mított a külső különösen.

2013. máj. 12. 07:10
 17/17 anonim ***** válasza:
84%
A duci , formásan húsos csajok nagyon jók. Sokkal jobbak mint a girhes , tüdőbajos csont kollekciók.
2014. jan. 4. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!