Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rosszul működő kapcsolatban te mondod ki, hogy vége, vagy megvárod míg a párod elhagy?
Esetemben ez többféleképpen zajlott, egyetlen egyszer volt, hogy engem dobtak ki, hirtelen és megfelelő magyarázat nélkül, akkor az első sokk után másnap elmentem a sráchoz és addig nem mentem el, míg rendesen meg nem magyarázta.
Többségében én szakítottam, de igyekeztem elérni, hogy ez az én kezdeményezésemre ugyan, de közös megegyezéssel történjen. De nem lehet mindig elérni az idillikus közös megegyezést - ha egy pár ennyire egyetért még a szakításban is, akár együtt is maradhatnak, ha már ekkor harmónia van köztük :) A szakítás azért SZAKÍTás, mert nem egy harmonikus valami, valakinek fájni fog.
Én fiú vagyok és ha én érzem úgy, hogy már nem jó egy kapcsolat, akkor én szakítok, de szerintem, ha te érzed úgy, akkor meg neked kell megtenni. Ez nem büszkeség kérdése...
Akik meg azt csinálják, hogy direkt csesztetik a másikat, hogy őket dobják ki és így választják a könnyebb utat, azok csak felesleges fájdalmat okoznak, ne hallgass rájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!