Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vérzek önkielégités után?
Figyelt kérdés
Már nagyon kezdek félni,16éves vagyok és kb 2-3 éve csinálom,(nem voltam még pasival) és kb 1-2 hónapja enyhe vérzést tapasztaltam minden egyes önkielégités után,ezért kicsit le álltam vele,a mult héten ujra csináltam,és elég sok menyiségü vér jött az után,és kb 1 napig véreztem..és a tegnapelőtt ugyan ez volt,mint a mult héten de MÉGTÖBB,és még mindig vérzek,és valami nyálka szerü akármi is ... nagyon fáj a tegnap a hasam,annyira görcsölt hogy nem tudtam lábra állni,olyan volt minta menstruációs fájdalom... nem mertem senkinek erről beszélni,ugy tudtam hogy a maszturbálás nem káros...akkor ez most mi az? :(
HELP.
2011. aug. 6. 15:24
21/21 kódolt nő válasza:
Najó figyelj ide :) Nekem is ez van én 17 éves vagyok és most is maszturbáltam ezért kerestem rá mi ez ... nagyon véreztem feldugtam egy tampont .. de én csak kézzel csináltam eddig barna volt ... de egyre rosszabb szerintem méhszájseb ... aminek oka akár az is lehet h valami furcsa dolgot dugtál fel és megfertőzte a nyálkahártyát ... félek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!