Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vérzek önkielégités után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vérzek önkielégités után?

Figyelt kérdés

Már nagyon kezdek félni,16éves vagyok és kb 2-3 éve csinálom,(nem voltam még pasival) és kb 1-2 hónapja enyhe vérzést tapasztaltam minden egyes önkielégités után,ezért kicsit le álltam vele,a mult héten ujra csináltam,és elég sok menyiségü vér jött az után,és kb 1 napig véreztem..és a tegnapelőtt ugyan ez volt,mint a mult héten de MÉGTÖBB,és még mindig vérzek,és valami nyálka szerü akármi is ... nagyon fáj a tegnap a hasam,annyira görcsölt hogy nem tudtam lábra állni,olyan volt minta menstruációs fájdalom... nem mertem senkinek erről beszélni,ugy tudtam hogy a maszturbálás nem káros...akkor ez most mi az? :(

HELP.

2011. aug. 6. 15:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem mindegy, hogy egy ceruzát vagy egy uborkát szúrtál fel. Ha segítség kell, akkor hagyd, hogy segítsenek!
2011. aug. 6. 16:01
 12/21 A kérdező kommentje:
vibrátor...
2011. aug. 6. 16:07
 13/21 anonim ***** válasza:

honnan szerezted?

vetted?

2011. aug. 6. 16:10
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
Akkor meg min csodálkozol? A szűzhártyádnak már nyilván annyi. Az elején még normális volt, hogy véreztél. Lehet, hogy túl durván csináltad és valamit felsértettél vele. Ezért vérzel ennyit. Állj le a vibrátorral egy kicsit.
2011. aug. 6. 16:11
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

szerintem akkor is lehetséges, hogy sebes lett a hüvelyfalad, és a sebet téped föl újra és újra. ha aggódsz a férfi nőgyógyász miatt, menj nőhöz, de kérlek a saját érdekedben, mindenképp nézesd meg magad!

21/n

2011. aug. 6. 16:11
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
16:10 Neked aztán nem mindegy? Ne itt élvezked te papírkuki
2011. aug. 6. 16:12
 17/21 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy méhszájseb? ...:(
2011. aug. 6. 16:13
 18/21 anonim válasza:
100%
16 éves vagyok. 2 éve élek szexuális életet. Tampont használok 5 éve. Maszturbáltam is, és méhszájsebem van. Voltam orvosnál. Semmi nagy gond, mert begyógyul, csak kb 200x annyi idő alatt mint egy olyan seb ami a kezeden vagy a lábadon van. Hagyd abba a masztizást, ne használj tampont, kicsit pihentesd, ritkán csináld. Egyébként normális mert a szextől is lehet, de ha nagyon eldurvul, akkor műthetik is, szóval mindenképp menny el orvoshoz!!!! KOMOLYAN! Néha én is azt hittem megvan, pedig nem... csak véreztem...
2011. aug. 6. 16:54
 19/21 A kérdező kommentje:
utolsó,nagyon nagyon köszönöm,elmegyek.
2011. aug. 6. 17:41
 20/21 anonim válasza:
valószínűleg hajlamos vagy arra,hogy a szűzhártyád visszanő,csak az szakad ki mindig,ha valaki rendesen elveszi a szüzességed nem lesz baj.
2013. jan. 19. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!