Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a baj? Legyszi irjatok mi hianyzik meg, hogy bejojjek a lanyoknak?
Figyelt kérdés
(Semmit nem nagykepusegbol irok csak szeretnek valaszt mert nem jovok ra).
Sokan mondjak,foleg lanyok,hogy jofej vagyok,vicces vagyok es altalaban vidam is vagyok es felviditom az embereket ha szomoruak.Nagyon megerto vagyok mindenkivel..A noverem szerint csunya sem vagyok...(monnyuk normalis)
Ennek ellenere sosem tudok osszejonni egy lannyal sem.Miert van ez?16/F vagyok
2009. ápr. 9. 21:09
1/9 anonim válasza:
talán a csajok az idősebb pasikra buknak:P amúgy sztem még bőven ráérsz a csajozásra
2/9 anonim válasza:
Semmi nem hiányzik belőled,nyugodj meg.Előbb vagy utóbb,de eljön a te időd!
3/9 A kérdező kommentje:
kosz az eddigi valaszokat de en a csajozassal nem gondoltam nagyon komoly dolgokra csak monnyuk osszejonni egy lanyal.Es mar varom az elobb-utobbot mert amikor kozel kerulok egy lanyhoz mindig massal jon ossze.Mar kezd aggasztani ez.Hogy lehet ,hogy mar minden szep es jo es utolso pillanatba jon kozbe valaki?Es a lany egybol beleszeret.(az utobbi 3 alkalom mindig ugyanilyen volt(nem vicc)).
2009. ápr. 9. 21:23
4/9 anonim válasza:
Lehet hogy nem vagy elég rámenős,ne hagyd,hogy elhalásszák előled.
5/9 anonim válasza:
Hogyan próbálkozol? Pl próbáltad randira elhívni, vagy csak beszélgetsz velük?
6/9 A kérdező kommentje:
konkretan randira nem hivtam oket de kozos osszejovetelekre hivni szoktam.Pl osztalykirandulas,korizni(tobben mentunk) meg bowlingozni(ide is tobben).
2009. ápr. 9. 21:41
7/9 anonim válasza:
Sztm ha kettesben menéll akkor több eredmény lehetne..am télleg legyél kicsit rámenőősebb a lányoknáll és nem kell mindig a kedves megértőt adni! én is ilyen VOLTAM és velem se akartak annyira összejönni lazulj el add magad:) és legyen önbizalmad:) na hajrá:) 15/f
8/9 anonim válasza:
A jó fiúknak kevés az esélye. Ez van. Szinte senkinek nem kell jó fiú.
9/9 anonim válasza:
Ha piálsz, meg cigizel, akkor több esélyed van. Meg jó sokszor legyél részeg. Azt is szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!