Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ír rá egy lány/nő az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír rá egy lány/nő az emberre, ha utána nem válaszol?

Figyelt kérdés
Konkrétan ezen az oldalon is előfordult nem egyszer, hogy egy lány privát mailt küldött a kérdésemhez hozzászólva és ismerkedési szándékkal. Természetesen válaszoltam rá, úgy gondolom hogy normálisan és értelmesen, de arra már semmilyen válasz nem érkezett.
2011. aug. 4. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
mert már nem érdekled, elfelejtett vissza írni, rossz lett a gépe...
2011. aug. 4. 16:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Az is lehet. De nincs rosszabb amikor felvillan némi reménysugár, de aztán mégis semmi.
2011. aug. 4. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen tudom, miről beszélsz... Sajnos már ötletem nincs. :(

2011. aug. 4. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Az embernek ez nilván nem esik jól, de a nem túl pozitív véleményt persze el lehet mondani, de most a másik bunkósága miatt hülyeség lenne bosszankodni, és rendben van hogy senki sem tökéletes, de az hogy ennyire alapvető illem szabályokat valaki nem képes betartani, azt tényleg nem értem.
2011. aug. 4. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is így jártam ma fészbukon:

Rámírt egy srác h :

"szija:D mizujs?"

Én meg visszaírtam a választ de nem válaszolt -_-

aztán köszönés nélkül leléptem :S

pofátlanság de ez van

2011. aug. 4. 16:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, a bizonytalanságnál egy NEM is sokkal jobb...
2011. aug. 4. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóképpen jártam itt gyk.hu-n...Írt egy lány néhány sort, válaszoltam következő nap, azóta pedig már eltelt kb. egy hónap, de semmi válasz...
2011. aug. 4. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!