Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír rá egy lány/nő az emberre, ha utána nem válaszol?
Figyelt kérdés
Konkrétan ezen az oldalon is előfordult nem egyszer, hogy egy lány privát mailt küldött a kérdésemhez hozzászólva és ismerkedési szándékkal. Természetesen válaszoltam rá, úgy gondolom hogy normálisan és értelmesen, de arra már semmilyen válasz nem érkezett.2011. aug. 4. 16:21
1/7 anonim válasza:
mert már nem érdekled, elfelejtett vissza írni, rossz lett a gépe...
2/7 A kérdező kommentje:
Az is lehet. De nincs rosszabb amikor felvillan némi reménysugár, de aztán mégis semmi.
2011. aug. 4. 16:32
3/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Igen tudom, miről beszélsz... Sajnos már ötletem nincs. :(
4/7 anonim válasza:
Az embernek ez nilván nem esik jól, de a nem túl pozitív véleményt persze el lehet mondani, de most a másik bunkósága miatt hülyeség lenne bosszankodni, és rendben van hogy senki sem tökéletes, de az hogy ennyire alapvető illem szabályokat valaki nem képes betartani, azt tényleg nem értem.
5/7 anonim válasza:
Én is így jártam ma fészbukon:
Rámírt egy srác h :
"szija:D mizujs?"
Én meg visszaírtam a választ de nem válaszolt -_-
aztán köszönés nélkül leléptem :S
pofátlanság de ez van
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, a bizonytalanságnál egy NEM is sokkal jobb...
2011. aug. 4. 16:47
7/7 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen jártam itt gyk.hu-n...Írt egy lány néhány sort, válaszoltam következő nap, azóta pedig már eltelt kb. egy hónap, de semmi válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!