Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felköszöntenétek a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felköszöntenétek a volt barátotokat a születésnapján?

Figyelt kérdés
Nemsokára itt lesz a volt barátom születésnapja, pár hónapja szakítottunk. Igazság szerint nem tudom, hogy felköszöntsem- e. A névnapján küldtem neki egy sms- t, de nem reagált rá semmit, meg a szakításunk óta eléggé elhidegültünk egymástól, nem köszön nekem, pedig nem haragban váltunk el. Csak aztán lett egy új barátnője, pedig úgy volt, hogy még átgondolja, mi legyen velünk... Egyébként az én születésnapomkor (tavaly) pont "szüneteltünk", és nem írt nekem, pedig én felköszöntöttem őt akkor, sőt még ajándékot is vittem neki, és akkor sem voltunk együtt, mert nem tudtok, hogy mi legyen velünk...
2011. aug. 3. 19:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi az exemmel 11 éve szakítottunk és azóta nem is találkoztunk de mikor a szülinapunk van akkor felköszöntjük egymást az iwiw-en.
2011. aug. 3. 20:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Felköszöntheted, de ha már a névnapi köszöntésre sem reagált, meg még csak köszönni sem köszön már neked, sőt ő sem köszöntött meg hasonló helyzetben, akkor nem biztos, hogy jó ötlet.

Az én volt barátom rendszeresen felköszönt sms-ben mindenféle ünnepeken, ami bár egy udvarias gesztus, de nem hiányzik. Már nem vagyunk részei egymás életének, nem is szépen váltunk el, de az udvariasságát illik viszonoznom, nem akarok bunkónak tűnni. Pedig én már ennyi kapcsolatot sem szeretnék vele. Az exed reagálásából, vagyis inkább nem reagálásából arra következtetek, hogy neki sem hiányzik a te köszöntésed igazán.

2011. aug. 3. 20:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Igazából én is udvariasságból köszönök neki, meg köszöntöttem fel a névnapján. Már majdnem teljesen lezártam magamban a történteket, csak mivel néha összefutunk, még nem sikerült igazán.
2011. aug. 3. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Én facebookon írtam az exemnek, de csak annyit, hogy boldog szülinapot. Azóta nekem is volt már, ő is írt ugyanennyit. Szerintem jó ez így, ennél többre nincs szükség.
2011. aug. 3. 20:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, durván fogalmazok, de miért kell h...lyét csinálnod magadból? Ennél érthetőbben hogy fejezhetné ki a volt barátod, hogy nem kér belőled még ennyire se? Hogy értesse meg veled, hogy hagyd békén?

Ne udvariaskodj vele, mert kellemetlen neki. Nem kíváncsi rád.

2011. aug. 3. 21:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem köszönteném fel. Már semmi közötök egymáshoz, a névnapi nem reagálás után pedig nyilván valóan ezen nem is szeretne változtatni. Hagyd őt békén, tényleg nem vagy már neki senki sem. Én sem örülnék, ha a páromat a volt női köszöngetnék fel...
2011. aug. 5. 10:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha ő felköszöntött szakítás óta, akkor igen, egyébként nem.

26F

2011. aug. 5. 10:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi május végén szakítottunk, augusztusban volt a szülinapja, 1 év után nem köszöntöttem fel, mert nagyon fájt még, haragudtam rá. Karácsonyra azért kapott egy mailt.
2011. aug. 5. 11:15
 19/20 anonim válasza:
100%
Szerintem a srác meg sem érdemli a kedvességedet.A pasik sok mindent nem érdemelnek meg.És lehet h már úgysem szerezheted vissza ha ezért csinálnád.Keress új társat aki megért.
2011. aug. 5. 11:19
 20/20 anonim ***** válasza:
én nem köszöntöttem fel az exemet. szakitás után kb 6hónapra volt a szülinapja. nem haraggal váltunk el, néha beszélgettünk...eszembejutott,hogy szülinapja van, de nem....
2011. aug. 5. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!