Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nem leszek terhes? 15
Gratulálok a sok eszedhez, az esély megvan a terhességre, főleg, hogy egy nem túl tapasztalt srácról van szó.
Igen, mondd el édesanyádnak.
nem értem miért kell a másikat csitrizni!anyátok is az mert lehet ti is épp így "csúsztatok be nekik" ? nem hiszem hogy így vélekedtek róla.. a csajszi is kicsit felelőtlen volt hogy nem használt semmit, de azért írt ide hogy ne a ri.bancozást,szidást hallgassa..
Meg van rá az esély hogy az vagy, de mindig szokott késni a mensi főleg ha nem használsz még gátlót amitől " pontosítani" tudnád.. Szerintem az a legbiztosabb ha megbeszéled anyukáddal..:)
Utolsó köszönöm a választ
Egyébként nagyon ideges is vagyok
És nem védekeztetek?O_O OMG hát gratulálok..hollaktok?:D tanyán?:Dtuti h ott
anyádnak mond meg mindenképp,és go nőgyógyász...
11:05, remélem tudod, mennyire szánalmas vagy... Támogatod, hogy egy 15 (szerintem inkább csak 14) éves KISlány széttegye a lábát, plusz még fog.gátlót ajánlasz neki?
Remélem, nem lesz lányod, mert jó nagy k urva lenne.
ha már 2,5 hét eltelt az aktustól akkor csinálj terhességi tesztet ! Elmégy egy drogériába, vagy gyógyszertárba és csináld meg, hamar megtudod, hogy terhes vagy e vagy sem !
Én nem okítalak, hogy korai e vagy sem a szex 15 évesen, mindenki saját sorsa kovácsa, ha te érettnek érzed magad és a kapcsolatot is , tőlem ...
legközelebb védekezzetek !
1. nem mondtam hogy használjon csak ha még nem használ addig nem lesz valószínű túl pontos.De inkább azt vagy gumit használjon mint hogy teherbe essen!
2. Köszönöm a dícséretet, remek csajszika lesz ;)
3.15 évesen nem lesz senki se k.urva, mert lefekszik a SZERELMÉVEL.
A k.urva szó fogalmával sok mindenki nincs tisztába, mivel k.urva az aki pénzért fekszik le másokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!