Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik, ha egy lánynak van egy kis pocija. Néha az is, ha egy kicsit nagyobb. Szerintetek ez gáz? KÉP
2011. aug. 2. 21:53
11/22 anonim válasza:
a második képen te vagy?mikor jön a baba?:D
az első szerintem is jó,legalábbis néhány lánynak pont ez áll jól,ha van egy kis pocakjuk,de én pl gyűlölöm a hasamat,de akármit csinálok,sose lesz lapos :(
13L
12/22 anonim válasza:
Dieta meg mozgas :P henyelesel nem is lesz lapos es formas. Dieta alatt nem koplalast ertek, atol csak izom megy le. Olvass utanna etrendeknek a www.bbtv.hu -n :P
13/22 anonim válasza:
Ha nem terhes egy nő, és ekkora pocija van, az isteni! Ez GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14/22 anonim válasza:
ne haragudj de már az első képen azt hittem terhes vagy,az első képen akkora a hasad mint nekem 31 hetes terhesen a 2. meg akkora mint 39 hetes terhesen,csak annyi hogy feszesebb volt,nem baj ha van pici has de sztem dolgozd meg a hasad mert pár év múlva lógni fog és nem szeretika férfiak a nagyon hájas nőket
15/22 volcac válasza:
Szia szerintem nem gáz ha egy lánynak van egy kis pocija de nekem ez már túl sok.
16/22 anonim válasza:
"egy kis pocija"??? ez már gyomor...de ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz mások véleményével!!!
17/22 anonim válasza:
A barátom is pont így van, hormonkezelés miatt elkezdtem hízni, előtte jó alakom volt de ő meg mindig beszólt. Most szeretnék visszafogyni valamennyire, de egyszerűen nem hagyja, folyton extraszalonnás kajákat gyárt nekem és ha belakok majd 3 hónapos terhesnek nézek ki akkor jön, hogy mindig ilyennek kellene lenned, meg a 80 kilós barátnőmnek milyen jó alakja van, legyek én is olyan. Hát kösz, nem...
18/22 anonim válasza:
Szerintem nem ártana kicsit leadni ebből, terhesnek fognak nézni
19/22 anonim válasza:
22:07 válasz
jó a nöcike de nagy cickoja gondolom szilikon igy az elrontja .
20/22 anonim válasza:
Ha várandós mint te akkor nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!