Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nemnek van nagyobb elvarasa?
Ferfinak vagy nonek?
Ma olvastam egy korlevelet, amiben felsoroljak mind ket nem elvarasait es szerintem valoban igy van, h a noknek azert tobb.
Mielott jonne az osztas nincs gondom a nokkel szimplan erdekel meg raerek:D
Ue. jutott eszembe, h en megyek oda a csajhoz, en viszem el randira, en allom, en hordozom kocsival en veszem a viragot meg sorolhatnam.
Aztan meg, ha esetleg meg van kerve egy rantottara vagy valami akkor meg megy a cirkusz, h o nem rabszolga.
Holott pasikent ennyi dolgom lenne..hat, orulnek:D
A csajoknak de ez nem véletlen... mert sok fiúban félelmetes mennyi tartás sincs puncit lát és már lohol utána lógó nyelvvel. Az a csaj aki épphogy nem bányarém elmegy bulizni talál 5 kiéhezett fiút az tuti aki elmenne vele... és ez nem jó egy fiúban is kellene h legyen tartás.
Én nem nyalom ki a seggét egyik csajnak sem csak azért mert lány! Persze ha szeretem kedveskedek neki meg minden de csak úgy mert puncival nem... és van bnőm :P
Szal a lányoknak van nagyobb elvárása, de azért, mert meg is tehetik!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!