Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy álltok a fogszabályzós lányokkal?
Bocsi,hogy lányként válaszolok a kérdésedre,de szerintem az itt válaszoló srácok vagy abba a kis százalékba tartoznak,akiket tényleg nem zavar a dolog,vagy csak azért írták itt a habi dumát,hogy megnyugtassanak Téged.
Az egy dolog,hogy most itt elméletben azt válaszolja,hogy nem zavarná a dolog,de kíváncsi vagyok, ha csókra kerülne a sor egy fogszabályzós lánnyal,mi tévő lenne.
Bocsi srácok,nem Titeket akarlak lehúzni,vagy ilyesmi(pedig lehet,hogy most ez jön le).Csak a tapasztalat beszél belőlem.Másfél éve van fogszabályzóm,és ezalatt az idő alatt 3-szor(!!) kaptam meg azt a dumát,hogy jó csaj vagyok,de a fogszabályzó miatt felejtős a dolog.Hozzátenném,hogy nem én kezdeményeztem a dolgokat egyszer sem,és előtte már ismertük egymást mindhárom sráccal.
Először arra is gondoltam,hogy így akartak lekoptatni..a poén csak az volt,hogy szitu után kb. 2 héttel az egyik fazon elhívott moziba..vágod?:D
Na ennél a pontnál mondtam azt ,hogy addig,amíg le nem veszik ezt a sz*rt a fogamról,nem fogok pasizni.:/
Már csak 3 hét van a Finish-ig!:))
Én azt mondom,hogy mákod van,ha olyan srácot találsz,aki külsőleg is megfelel,és el is fogad a fogszabályzóddal együtt.
De kitartás!:)
Előbb-utóbb(inkább előbb.:D) lekerül a fogszabályzó,és utána már pasizhatsz ezerrel!:)
16/L
Akinek nem tetszenek a fogszabályzós lányok, az csak valami primitív, műveletlen bunkó lehet.
A fogszabályzó szerintem azt üzeni, hogy az illető ad magára és javítani szeretne magán. Ez mindenképpen vonzó tulajdonság. Am nekem is lesz sztem nemsokára fogszabim.
Nem tudom mi lehet benne undorító, szerintem inkább vonzó. Nekem pl tetszik.
Ha egy lányt látnék, aki szép, szimpatikus, bejön, akkor a fogszabi csak fokozná azt, amit érzek.
Nem csókolóztam még fogszabis lánnyal és fogszabi nélkülivel se nagyon...
De ne adj senki olyan szavára, akinek nem tetszenek a fogszabályzós lányok. Ha valaki azt mondja, hogy nem tetszel neki a fogszabályzód miatt, annak még a nevét is felejtsd el. Az ilyeneket nagy ívben kerüld el, mert sztem soha nem szeretnének őszintén és csak a külsőségekre mennek. Teljesen primitívek és csak a hormonok meg ösztönök hajtják őket.
20f
16:43 : Akkor neked inkább rossz élmény volt a lánnyal csókolózni..:S:\
ne érts félre, nem sorol be rossz élménynek, nem azt mondom h zavaró volt, inkább furcsa. gondolom ezt is egy idő után meg lehet szokni. szval nem volt rossz élmény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!