Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet?

Figyelt kérdés
Tudom hogyha meglátjatok az elso mondtatot akkor nem fog erdekelni de legyszi olvassatok vegig. Van egy fiú 16eves en meg 12 nagyon szerelmes vagyok bele es nem tudom hogy szeret e . Mert 4lanybaratja van akkikkel ugy jobban elvan es ok vele egykoruak. Nagyoj regen ismerjuk egyymaast es szal van kozozs multunk voltunk pl egyutt kirandulni az o csalandja meg az enyem es a szulok mellesleg joba vannak egymassal nem nagyon szoktunk ketten beszelni ugy 4szemkozt. Mindig vele almodok es azt almodom hogy jarunk de amikor felebredek akkor tudom hogy alom es egesz nap szomoru vagyok. Tegnapelott voltunk horgaszni de akkor se beszeltunk. Mit csinaljak hogy felfigyeljen ram vagy csakk tudjunk beszelgetni??(bocs a helyesirasi hibaker siettem es telon vok
2011. aug. 2. 12:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De.o nem fog ketdemenyezni!
2011. aug. 5. 09:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Mondom hogy hagyad, kicsi vagy hozzá.Én biztos nem hajtanék rá SEHOGY.

12L

2011. aug. 5. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!