Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek undorító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek undorító?

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne hogy 1éve együtt vagyok a párommal,eddig szexeltünk is de én a magam részéről többre vágyom.Ki szeretném elégíteni orálisan is..viszont félek hogy utána undorodna tőlem,ha megcsókolnám vagy valami..szerintetek ez undorító? mertén vágyomrá hogy még több örömet szerezzek neki.:)
2011. júl. 31. 21:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem az! Az élvezet elfolyt mindenféle undort...
2011. júl. 31. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az sőt eszünkbe sem jut olyankor ilyen annyira fűt a szenvedély :))
2011. aug. 1. 00:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, mindenképpen undorító!

Nem kötelező orált csinálni, de közvetlenül utána undorító lenne megcsókolni a lányt.

2011. aug. 1. 01:01
 14/15 A kérdező kommentje:
hát.öö nem közvetlen utána csókoltam volnameg.:)
2011. aug. 1. 02:05
 15/15 anonim ***** válasza:

07-31 21:53

Én 28 vagyok úgyhogy nekem pont jó fiatal vagy. :)

Na ja, amit írsz az tipikus. A nők minél idősebbek és minél érettebbek annál nyitottabbak mindenre. ;) Tapasztalat.

Amúgy én szoktam csókolózni a páromma miután a szájába vagy az arcára megyek el. Ő élvezi, én meg nem csinálok problémát ha érzem a sajátomat. Annyira nem erőltetem ilyenkor a csókot, főleg, hogy nyugalmi időszakban vagyok olyankor, de nem undorodom tőle.

2011. aug. 8. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!