Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen? Nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen? Nincsenek érzéseim?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,még nem voltam szerelmes,nem is volt barátom és talán ezért van az,hogy nincsenek érzéseim vagy nem tudom...Barátnőim,és sokan mások nagyon szeretik a szüleit,nagyszülei,rokonait mindig mondják,főleg lányok az anyukájuknak,telefonba buli előtt,hogy:Szeretlek,anya,de én ezt soha nem mondtam ki,mert valamiért nem bírom kimondani,sőt barátnőim se az igazi barátnőim,ugyanis ők is olyanok,hogy állandóan buli,pia,pasi,meg ilyenek és nincs akinek mondhatnám,hogy szeretlek,mint legjobb barátnőmet.Néha olyan jó lenne egy igazi barátnő akivel mindent megoszthatok,de nincs :S ha anyu megkérdezi hülyéskedésből,hogy kit szeretek jobban őt vagy aput,akkor mindig azt mondom,hogy mindkettőt egyformán,közben meg semmit sem érzek,és ez annyira rossz.Volt már valakivel ilyen?Mit csináljak?Válaszokat előre is köszönöm! :( :( :( 15/L
2011. júl. 31. 01:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ez mindig így volt veled? Kiskorodban is?

Ha igen, akkor ez lehet egy enyhébb autizmus. Mennyire vagy kreatív és ötletes?

Érdemes lenne talán egy orvoshoz elmenni, hormon- és pszichológiai vizsgálatot végeztetni.

Vannak tanfolyamok, ahol autistákat tanítanak érezni - de azok nálad sokkal komolyabbak, mert egyáltalán nem tudják, hogy mikor mit kellene érezniük.

2011. júl. 31. 01:51
 12/26 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Én sem szeretek senkit, úgy különösebben. A legtöbb emberrel normálisan el tudok lenni, az ismerkedés is könnyen megy, de nincs olyan ember, akire azt mondanám, hogy szeretem.
2011. júl. 31. 01:51
 13/26 A kérdező kommentje:
igen,kiskoromba is igy volt,sajnos :( kreativ vagyok-e-?Nagyon nem vagyok az...
2011. júl. 31. 01:53
 14/26 A kérdező kommentje:
1:51 soká lesz az!!!! :P :D
2011. júl. 31. 01:54
 15/26 anonim ***** válasza:
nem vagyok pedofil de ha nem írsz akkor ne
2011. júl. 31. 01:57
 16/26 A kérdező kommentje:
most nincs kedvem,bocsi :(
2011. júl. 31. 01:58
 17/26 anonim ***** válasza:

Miért vannak barátaid?

Engem minden osztálytársam utál.

2011. júl. 31. 09:39
 18/26 anonim ***** válasza:

nem tudom mit sírsz 15 évesen azon, hogy nem volt pasid...ettől most összedől a világ? változtass a külsődön, légy nyitottabb, stb...és meg se lepődj, ha nincs senkid, mert ha te nem tudod kimutatni az érzéseidet ( szeretet, gyűlölet, harag, akármi) akkor ne is várd, hogy majd ők közelednek feléd.. annyira felháborított az írásod, itt is felajánlják neked, hogy meghallgatnak, stb, írj nekik, és erre lusta disznó vagy, hogy írj egy emailt...akkor egyen meg a penész egyedül, a barátnőidet meg akár nyugodtan lecserélheted, pasid meg sosem lesz!

VÁLTOZTASS magadon, mert attól h itt sírsz, semmi nem lesz jobb.vagy vártad, hogy majd megnyugtatnak, hogy óóó szegényke, ez normális? hát nem

lehet lepontozni

18L

2011. júl. 31. 09:48
 19/26 A kérdező kommentje:
utolsó:inkább nem is irtál volna.Ha nincs kedvem akkor nem irok senkinek!!!
2011. júl. 31. 12:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy még nincs pasid. Ha meg lenne az lenne a gond hogy megakar dugni 1 hét után, meg miért csal meg... Egyébként sem szabad túlságosan kapkodni a lehetőségek után, mert akkor olyan kiszolgáltatott és nevetséges leszel mint az a fórumos aki mindenáron beszélgetni akart veled.
2011. júl. 31. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!