Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy egy jó csaj akart titeket felszedni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 23:36
1/9 anonim válasza:
Azok vannak hogy jobban félnek mint egy sima csaj!
2/9 anonim válasza:
Ha az élet ilyen egyszerű lenne :)
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem már volt többször is:D
És imádom az ilyen helyzeteket:)
Amikor a csaj hálás, hogy lefekszem vele az a legjobb:D
2011. júl. 30. 23:41
4/9 anonim válasza:
egyetlen 1* volt ilyen.odáig jutottunk el hogy vett nekem hamburgert meg fagyit,de sajna megijedtem és vége lett.:(
5/9 anonim válasza:
Ilyen csak a mesében van. Engem még egy rossz csaj se akar felszedni.
6/9 anonim válasza:
Kulfoldon megesett velem, hogy ultunk paran valami barban es a szemkozti asztalnal ultek csajok es az egyikuk egyszer csak hatrafordult es ramkacsintott... olyan tavolsagbol eleg jo csajnak tunt, de persze nem mertem odamenni!
Puhap*cs vagyok!!:D
7/9 anonim válasza:
volt. elejen nem akartam. aztan mar igen, de akkor mar latszott hogy nem illettnk ossze es vege lett.
8/9 anonim válasza:
volt. akkor még nagyon zöldfülű voltam, meg szerelmes is egy másik lányba, szóval nem lett belőle semmi, pedig nagyon tepert...
9/9 anonim válasza:
nem:D még csúnya csaj se próbálkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!