Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok erről a csajról?

Figyelt kérdés

Arca, teste - mennyire jön be?

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 30. 23:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nekem nem jönnek be az ilyen h*lye libák :D

19/F

2011. aug. 2. 13:44
 22/28 anonim ***** válasza:
13:44 Taníts meg erre a képességre, h 4 kép alapján meg tudod mondani egy ember komplett személyiségét és vislekdeését. Komolyan érdekel hogy csinálod, idióta
2011. aug. 2. 14:42
 23/28 anonim ***** válasza:
12:57 Igen, modellalkat, tehát sovány :P
2011. aug. 2. 14:55
 24/28 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de női szemmel is nagyon szép! Viszont tipikusan olyan típusú lány, aki csak arra kell a pasiknak. Ha választhatnék, hogy úgy nézzek ki, mint ő, vagy maradhatok ilyen, amilyen vagyok, átlagos egyértelműen az utóbbit választanám.
2011. aug. 2. 15:02
 25/28 anonim ***** válasza:
ott van ahol kell.bár lehetne 1 kicsit több husi rajta :)
2012. aug. 14. 16:45
 26/28 anonim ***** válasza:

olyan buta itt mindenki...

az összes kép agyon van retusálva. hibátlan test, és legfőképpen hibátlan bőr NEM létezik. az első és a második képet látszik a legszembetűnőbben az utómunka.

szerintem ha szembejönne az utcán, smink nélkül, akkor a legtöbbeteknek fel sem tűnne.

2012. aug. 14. 20:39
 27/28 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. de igen, tényleg gyönyörű ezeken a képeken, a teste és az arca egyaránt, ki ne akarna így kinézni a nők közül?
2012. aug. 14. 20:40
 28/28 anonim ***** válasza:

Test: Atlagon felülien szep ( nyilvan csak a kepeken ilyen tökeletes, de ugyan ki is tökeletes?? )

Arc: Szerintem teljesen atlagos... Nem nagyon szep, es csunyanak se mondanam... atlag.

Egyebkent megnyilvan mast mondani nem lehet, egy kep alapjan... szoval ez edes keves a velemennyilvanitashoz.

2012. szept. 28. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!