Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy fiúnak hosszú és vékony ujjai vannak?
Figyelt kérdés
A középső ujjam 10 cm (a többi ehhez képest arányos) és a körmeim is több mint 1 cm hosszúak.Nekem tetszik viszont már annyian megjegyezték,hogy milyen hosszúak az ujjaim már már nem is szoktam kinyújtani őket , képeken feltűnően hosszúnak látszik ezért képeken is behajlítva tartom az ujjaim.
Ilyen nőies szerintem, ezért szégyenlem , bár nekem tetszik, de nem vagyok rá büszke.
Ez mennyire gyakori? Ha ilyet látnál vagy látsz mit gondolsz?
2011. júl. 30. 22:10
11/18 anonim válasza:
Én pont azt szeretem. A legtöbb férfinek olyan rövid vastag "tapló paraszt" (bocs mindenkitől a kifejezésért)
ujjai vannak, nagyon megnézem a kezeket, hogy szép legyen. A ronda ujjak taszítóak.
12/18 anonim válasza:
Basszus, lehet, hogy marfan szindrómás vagyok :(
13/18 anonim válasza:
Én a helyedben "gyúrnék" rá van ilyen kéz erősítő,bár én lány vagyok,de nekem jobban tetszenek a vastagabb ujjak.
14/18 anonim válasza:
b@zd meg, marfan szindrómás vagyok...
15/18 anonim válasza:
nemár, ezek a dolgok amiket leirtak a Marfan szindrománál, mind igazak rám :'(
16/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én lány vagyok, és kifejezetten szexinek találom, ha egy fiúnak hosszú ujjai vannak. Légy rá büszke nyugodtan, főleg ha Neked tetszik. Számomra esztétikusabb, mint egy rövid, vastag, tömzsi ujj.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, szerencsére nem vagyok marfan szindrómás egyedül csak a hosszú ujjak igazak marfan szindróma tünetei közül.
2011. júl. 31. 12:27
18/18 anonim válasza:
nem!!! az olyan szép^^ meg szoktam nézni az emberek kezét, és ha valakinek hosszúvékony ujjai vannak, az mindig tetszik. am tényleg nőies de nekem az jön be:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!