Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejön az ilyen csaj?
Idézlek : már bocsi de 13 évesen nem a d*gás jár 1 lány fejében hanem az h vki törődjön vele és legyen aki szereti és már bocsi de én nem vok k*rva
Valaki törődjön vele és legyen aki szereti. Ugyan kérlek... Erre vannak a szüleid. Vagy társat keresel? Akkor nem egy anonim oldalon kéne ezt elkezdeni önfényezés kíséretében.
Nyavajgott a franc, csak próbáltam rávílágítani, hogy NEM, senki nem járna veled a föld kerekén a leírt paraméterek alapján. Max egy fél óráig (vagy kinek mennyi kell hozzá ugye). Egy kicsit mondjuk megint fail, ugyanis a jegyeid még mindig nem a személyiségedet tükrözik, de ez már legalább egy lépés a kívánt irányba. Előttem szóló: Igen van aki diplomás és nincs munkája, történetesen a legutóbbi KSH adatok szerint 1100 munkanélküliből 1 ember ilyen. Levonod magadtól is a tanulságot vagy segítsek?
Apropó a sok képért picsogó 13 éves aligserdülő meg ájjonmále' ez nem társkereső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!