Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beatrix198 kérdése:
A fiúknak bejön az ilyen csaj?
Figyelt kérdés
Sziasztok fiúk!! Nektek bejön a barna-középhosszú hajú, mély barna szemű, fehér bőrű, 160 cm-es, 50 kg-os, átlagos-csinos alkatú, korához képest nagy mellű csaj?? 13/L2011. júl. 30. 21:03
11/24 anonim válasza:
Ha szépnek tartod magad miért nem linkelsz egy olyan képet amit mindenki megnézhet? Amúgy is egyszerűbb így belinkelni mint mindenkinek küldeni egy képet.
12/24 William Szexpeare válasza:
Hali.
1)A fiúk 90(egészséges)% naponta 50 másodpercenként gondol a szexre, ebből adódik az ha nem vagy túl csúnya-már bocsi-és jó a melled/segged nem érdekli őket ágyba vinnének.
2)szexpeare@gmail.com hagy csekkoljalak.
3)Egy telószám is jöhet, és 18-on felkereslek.
13/24 anonim válasza:
Nem rossz összeállítás csak kicsit fiatal lenne hozzám.
14/24 anonim válasza:
Mivel a személyiségedről egy k..a szót nem írtál ezért nyilván járjon veled a hóhér.
Ha meg a szimpla d.gásra gondoltál, akkor csak gondolj bele: egy átlagos férfi a saját tenyerével is lefekszik, igen gyakran. Tehát k..amindegy hogy nézel ki, meg mekkora a melled. Az általad leírt paraméterek akkor számítanak, ha válogatós vagy, és csak olyanokkal akarsz lefeküdni aki 9000ft nál drágább pólókat hord. Na.
16/24 A kérdező kommentje:
már bocsi de 13 évesen nem a d*gás jár 1 lány fejében hanem az h vki törődjön vele és legyen aki szereti és már bocsi de én nem vok k*rva -.-"
2011. júl. 30. 22:10
17/24 A kérdező kommentje:
jah és ez neked szól FirenzeiNemesasszony a szavaid megválogatásával van némi probléma és mivel ezeket a kifejezéseket használod ebből az jön le h nem h nemes asszony lennél hanem még bp-i utca lánynak sem lehet tekinteni :)
2011. júl. 30. 22:13
18/24 A kérdező kommentje:
és ha már így kivagytok akadva azon hogy a belső jellemzőimet nem soroltam fel akkor sorolom: az évfolyamomba járók közül én vagyok a legokosabb, bekerültem az iskolám 50 legjobb tanulója közé, szeretek hülyéskedni, a barátaimmal rengeteget törődök, hűséges típusú vagyok 1 párkapcsolatban, a családomnak rengeteget segítek, engem 1 fiúban nem csak az fog meg hogy jóképű hanem az is hogy eszes... stb. szóval aki azon nyavalygott hogy nem írtam le a belső jellemzőimet annak azt javaslom ezt olvassa végig!!! :)
2011. júl. 30. 22:19
19/24 anonim válasza:
én sem zudom ig yelképzeli kép nélkük lécci küld el irj rám priviben
20/24 anonim válasza:
Ha legalább 5 évvel lennél idősebb akkor igen, sőt még a nagy mell sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!