Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz az alakom?
Üdv!
Sportolj kicsit szerintem is. Benti dolgok is jók, de szerintem tévedsz a sportokkal kapcsolatosan. Én is utáltam a tesiórát, amíg csak volt, sőt. De mellette lovagoltam/ok, és azt imádom! Próbáld ki az úszást, vagy a teniszt/tollast, ha leizzadsz, hát maximum letusolsz utána... :) Amúgy az alakoddal nincs nagy gond, ha csak csont lennél, valószínűleg nehezebben találnál magadnak olyat, aki akar is tőled vmit.
tökéletesen tetszel, gyönyörű vagy álmaim szerelme, az égvilágon semmi baj a lábaiddal gyönyörűek formás és nőies alakod van imádnám, ha ilyen barátnőm lenne
25/f
Igen, fogynod kéne. Nem jó, ha egy lány tocsog a hájban. Igaz, te nem vagy disznó, de fogyás így is szükséges. (Például a 23:02 válaszoló már valóban jól néz ki. )
Az itteni válaszolók vagy nem láttak tökéletes nőt, vagy egyszerűen csak ki vannak éhezve a pinàra. A férfiak többségének a vékony nők kellenek!
14:27
Hát nem teljesen.
Az az igazság, hogy a többségnek a vékony nők kellenek. Ha kinyitod a szemed, látod. De konkrétan a média is engem támaszt alá. A média azt adja, amire a leginkább igény van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!