Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz az alakom?

Figyelt kérdés

Kell fogynom szerintetek? Előre köszi a válaszokat.

[link]

2011. júl. 30. 19:27
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
A Gábor a szomszédból!
2011. júl. 30. 19:33
 12/57 anonim ***** válasza:
ha valaki lekövérezi, az hülye! az tény, hogy nem sovány, de nem kövér!:) szerintem teljesen átlagos.
 13/57 anonim ***** válasza:
jól nézzel ki és ne foggyjál le inkább gyúrjál kicsit hasizomra
 14/57 Koldus ***** válasza:
52%
Sztem tökéletes...
2011. júl. 30. 19:34
 15/57 anonim ***** válasza:

Hát igen a lábaid kicsit girbe-gurbák, de sportolással építhetsz rájuk izmot, ami miatt harmonikusabbnak fognak hatni.

Nem olyan rossz a helyzet, csak a feneked fölött, a csípődről kellene lefogyni, és mindenhol izmosodni egy kicsit.

2011. júl. 30. 19:34
 16/57 anonim válasza:
Rendszeres sport helyre fog rakni!Csak ne mond azt, h ma nem csinálok semmit, mert nincs kedvem helyette eszek inkább csokit!
2011. júl. 30. 19:35
 17/57 A kérdező kommentje:
Azért tökéletestől nagyon messze vagyok..tisztába vagyok vele.Az a gond hogy a sport az a dolog amit a világon legjobban utálok....Leizzadsz..kifáradsz..Lusta vagyok sajnos.:/
2011. júl. 30. 19:35
 18/57 Koldus ***** válasza:
11%
Nem vagyunk egyformák. Sztem ezzel az alakkal NE csinálj semmit. Nem kell ide sport meg ilyen sz.arságok xD
2011. júl. 30. 19:37
 19/57 anonim ***** válasza:

Aki itt megértően bólogat, hogy ez a tökéletes alak, az hazudik neked, rájuk ne hallgass.

Nem lenne rossz az alakod, jobb a helyzet, mint a legtöbb mai fiatal esetében, de sportolni kell, különben a feneked felkúszik a csípődre és a lábaid meg olyanok maradnak, amilyenek.

Ha lusta vagy, akkor azon nem lehet segíteni, az a legegyszerűbb hozzáállás, csak te tudsz változtatni az alakodon, de szerintem megéri, mert alapvetően nem rosszak az alapjaid.

2011. júl. 30. 19:38
 20/57 Koldus ***** válasza:
11%

19:38

Sztem ÉN jobban tudom, hogy milyen alak tetszik Nekem. Számomra a kérdező alakja TÖKÉLETES. Igen tökéletes ;)

2011. júl. 30. 19:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!