Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekel! Kimegyek az utcára és oda megyek az első csajhoz és megkérdezem hogy tetszek-e neki, van-e kedved járni?
kérdem én--------mennyi esély van rá hogy igent mondjon a kiszemelt áldozat.
görbe a hátam,a fogorvos fogszabályzót ajánlott az első 2 elálló fogam miatt.--van aki észre se veszi...
de azt mondják hogy szép az arcom.
csajok ha oda mennék hozzátok ti mit mondanátok az ajánlatomra?
nah meglett...
nagyon elfáradtam...
8 lányt próbáltam meg,6-nak volt barátja,(volt aki mosolygott,volt aki ráncolta a szemöldökét)1 pedig törte a magyart...és sajnos az utólsó 8.hát ő majdnem megeadta az MSN címet,de sajnos vietnami lány volt és 1 kukkot sem értet magyarul csak azt sejtett hogy nagyon szeretnék barátkozni.
tehát ez 1 nagy bukta volt. :(
elment a kedvem :(
lehet,hogy...jaj mind1 ez nem jött össze...
ha összeszedtem magam és még jobb idő lesz akkor újra próbálkozok...lehet hogy szar volt az idő és valahogy ezért voltak ennyire élutasítóak vagy nem tudom...:S:S:S
Na, egész jól ment! :D
Ne add fel! :)
ma is voltam.:)
de most változtattam a taktikámon.
leültem 1 padra és vártam.
egyszer csak elkezdtek lányok leülni a padra mellém vagy a pad közelében lévő padokra.
és csak hallgattam.
és amikor elkezdtek hülyülni a csajok én is nevettem.
és ők is,ekkor kérdezőskködtek,hogy kire várok mondom senkire csak levegőzöm.már majdnem telszámokat scseréltünk mikor.....
aztán minden romba dölt
jöttek a 25-30 éves barátjuk és el vitték őket.
:(:(:(
tehát megint bukta. többet már nem próbálkozom. ugyérzem ennek a csajozás módszernek nincs jövője...
Ez a padon ülés tényleg idő pocsékolás volt, egyáltalán hogy gondoltad? XD
Jobb lenne nem a hétköznapi utcán próbálkozni, hanem ahova mennek is szingli ismerkedésre vágyó csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!