Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekel! Kimegyek az utcára és oda megyek az első csajhoz és megkérdezem hogy tetszek-e neki, van-e kedved járni?
Figyelt kérdés
kérdem én--------mennyi esély van rá hogy igent mondjon a kiszemelt áldozat.
görbe a hátam,a fogorvos fogszabályzót ajánlott az első 2 elálló fogam miatt.--van aki észre se veszi...
de azt mondják hogy szép az arcom.
csajok ha oda mennék hozzátok ti mit mondanátok az ajánlatomra?
2011. júl. 30. 19:13
11/36 anonim válasza:
Ahhoz nagyon de nagyon jóképűnek kell lenned, hogy ne hajtsalak el kapásból. 26L
12/36 anonim válasza:
szerinted fogd poénosra, ha a csajnak van humorérzéke először csak röhögni fog :D lehet még el se hajt!
irány az utca!
13/36 anonim válasza:
Szerintem nemet mondana. Nem azért, mert ronda vagy, hanem mert senki sem szereti, ha lerohanják.
14/36 beatrix198 válasza:
nállam lenne esély :) 13/L
15/36 A kérdező kommentje:
nem vagyok jó képű.:s:s:s
Budapesten lakom és 19 éves vagyok hétfőn ha szép idő lesz megcsinálom...és beszámolok,hogy mik voltak a reakciók:)
2011. júl. 30. 20:03
16/36 anonim válasza:
Csak azért írtam, hogy eltudjam olvasni a reakciókat:D
18/36 anonim válasza:
okéé kíváncsi vagyok az eredménye
aztán, majd bevetheted a pucér-pasit is ;)
2/3x bejön :D
19/36 anonim válasza:
Küldj már privátba egy képet, légyszi.
20/36 A kérdező kommentje:
képet nem szeretnék küldeni magamról...nem szeretném 1 másik oldalon viszontlátni magam,DE ha hétfőn összejön valami akkor megfontolom.:)
2011. júl. 30. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!