Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szőke hajú, kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szőke hajú, kigyúrt testű, focista stílusú srác mellé milyen lányt tud. Tok elképzelni?

Figyelt kérdés
(focista stílus alatt a nagyképűséget és a bunkóságot és stb. értem) szerintem ez egy normális (tipikus lány) kérdés volt, úgyhogy nagyon szépen kérlek titeket, hogy normális válaszokat írjatok :$:)
2011. júl. 30. 19:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%
Focista stílusú? pfff Vagyis egy senki? Csak mert a magyar foci "krémje" egy nagy adag sz*r. A nagyfogú Dzsudzsák Balázs aki egy picit is tudott focizni az is elhúzott a rákba. Te meg gondolom nem ilyen "profi" csapatok tagjára gondolsz mint pl Újpest. Akkor ilyen 17 éves menőcsávókra gondolsz akiknek annyi eszük van ,hogy egyáltalán felmerült bennük ,hogy ebből meg lehet majd élni? Ó az ilyenhez mindenképpen téged tudlak ajánlani!
2011. aug. 8. 20:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fiúk lehet, hogy megnézik a plázacicákat, de azokkal a k*rvákkal nem állnak le. Vagyis azok akiket én ismerek ;). Én egy normális lányt tudok mellé elképzelni. Talán nem is a legszebbet. :D
2011. aug. 8. 21:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan lányt, aki okos és helyre teszi, ha kell és nem ájul el a kigyúrt testétől. :)
2011. aug. 8. 21:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg egy bunkó szeméttel ne egy normális lány szenvedjen kivéve ha szenvedni akar!Hasoló a hasolóval olyan lányt akit megérdemel!Nagyképű és szinté bunkó!
2011. aug. 8. 21:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Mert én meg utálom h csak a bunkók találnak meg!
2011. aug. 8. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Az ellentétek, vonzzák egymást inkább a belső dolgoknál számít. Egy szép pasit nem vonzz egy csúnya csaj. De egyébként én is valami szőke modell k***vát tudok elképzelni.
2011. aug. 8. 22:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. júl. 3. 11:19
 18/19 A kérdező kommentje:
így visszaolvasva, úristen, letagadom ezt a kérdést :D
2012. júl. 4. 07:47
 19/19 anonim ***** válasza:

egy ilyen észlényt mint aki feltette a kérdést:D:D

erre nincs normális válasz ne haragudj.:(

2012. nov. 19. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!