Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ribanc minden csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ribanc minden csaj?

Figyelt kérdés
ha jól néznek ki akk azért ribancok, ha meg nem, akk minden pasi aki leszólítja őket már rögtön azt hiszik h meg akarják húzni....
2011. júl. 30. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves NORMÁLIS Fiúk/Lányok

A Hozzászólásokból ítélve mindenki normális, mindenki jól cselekszik (nem csak ebben a kérdésben hanem máshol is).

A hozzászólásokból ítélve itt soha, senki nem csalja/csalta meg párját.

És kedves Normális Lányok:) miért, csak itt, GYK-hozzászólásokba lehet titeket megtalálni, a való életbe miért "bújtok" el?

Én nem általánosítok, de ha megfigyelem, itt rengeteg normális lány van, érdekes módon, ha kikapcsolom a számítógépet, és kilépek az utcára, már változott az élet.

Vagy elég csak ellépnem erről az oldalról és az a rengeteg rendes, aranyos, normális lány eltűnik, és közel kevesebb mint 10% található meg. A többi az mind magamutogató, önbizalommal túlterhelt lány, aki az 1hónap/pasi arányt tartják.

Kedves maradék 90% normális aranyos lányok! Elég baj, hogy csak a Cyber világban éltek.

2011. júl. 30. 16:08
 12/17 anonim válasza:
Én mindig magamból indulok ki.. És csak úgy mondom, én nem csak a "Cyber világban" vagyok olyan amilyen, hanem a való életben is.. Akit érdekel, ismerjen meg és írjon privátba! Talán egy tali is összejöhet ;)
2011. júl. 30. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Szóval anyád is az?
2011. júl. 30. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is igazat írtam,a 21 L vagyok,magamat adom itt is,ugyanúgy mint a való életben,szeretem a párom,sose csaltam meg és sosem fogom.Ne általánosíts.
2011. júl. 30. 16:45
 15/17 beatrix198 ***** válasza:
ekkora s*ggfejt rég láttam mint amekkora te vagy attól még mert az utcán járkálnak kis hülye plázacica p*csák attól még nem minden csaj r*banc!!! de te 1 igazi b*zi ny*morék f*sz vagy!! nah puszi 13/L
2011. júl. 30. 19:53
 16/17 A kérdező kommentje:

13 pics@ jól beválaszolt :D

a kérdést nem gondoltam teljes komolysággal, elnézést is kérek ha valakit megsértettem. kíváncsi voltam a reakciókra.

köszönöm a válaszokat!:)

...de azért ebben a Cyber világos dologban van valami...

2011. júl. 30. 20:14
 17/17 anonim ***** válasza:

had reagáljak a hozzászólásokra:

"anyád is az?" Igaz nem írtam ki, de én a 13-20/22 korra értem, és nem 30+-ra :)

"...Én magamat adom az utcán is..." Erre máshogy nem tudok reagálna, csak örömmel. Nem azt mondtam, hogy ilyen a világon nincs, de van, csak sajnos kevés...Hisz barátnőm is kedves aranyos normális, amiért hálát is adok az égnek, hogy megismertem és együtt vagyunk:)

Kedves 13/L:

Én senkit nem vádoltam meg, nem is tehetném, hisz nem ismerlek titeket, így nem mondhatom, hogy ki mit hazudik vagy sem, és személy szerint senkit nem sértettem meg, mert nem tudhatom, hogy ki melyik csoportba tartozik. És mivel te sem ismersz engem, nem tudom milyen alapon írsz számomra kipontozott sértő szavakat, és az "utcát" képletesen értettem, nem szó szerint.

Összességébe, én csak azt írtam le, amit nap mint nap látok :)

2011. aug. 1. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!