Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ribanc minden csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ribanc minden csaj?

Figyelt kérdés
ha jól néznek ki akk azért ribancok, ha meg nem, akk minden pasi aki leszólítja őket már rögtön azt hiszik h meg akarják húzni....
2011. júl. 30. 13:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Nem ismered a nőket. Nőj fel.
2011. júl. 30. 13:33
 2/17 anonim ***** válasza:

nem tudni.

ezzel a kérdéssel már a NASA tudósai is foglalkoztak de nem jöttek rá.

elvileg ha betöltik a 14-et automatába kapcsolnak és minden pénisz alakú dologra ráülnek.

2011. júl. 30. 13:33
 3/17 anonim ***** válasza:
Miért? Ribanc minden csaj?
2011. júl. 30. 13:41
 4/17 anonim ***** válasza:

csak 2 napig nézd a szex témával kapcsolatos kérdéseket. Napi min. 5X van olyan, hogy terhes lehetek?14/L

a barátommal nem védekeztünk 15/l

a pasim megujjazott lehetek terhes?13/l

Vagy ha azokra a lányokra gondolok akik szerint a profilkép=dekoltázs, nem hiszem, hogy normális

2011. júl. 30. 13:42
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
13:42- EZ nem csak a lány hibája. Mi sokkal többet viselünk el, mint ti (arra sem méltatlak titeket, hogy ezt nagy betűvel írjam). EGy-két normális fiút ismerek, de a férfiak makacsak, és önfejűek, a világ végére is elmennek, de dnem vallanák be, hogy netalán tévedtek, nyavalyognak, azt hiszik, hogy nekik mindent szabad.
2011. júl. 30. 13:46
 6/17 anonim ***** válasza:
13:46 Az én barátom is ilyen amit leírtál kivéve, hogy azt hiszi neki mindent szabad, de mégis megvagyunk mert szeretjük egymást. Szerintem egyik nem se jobb a másiknál. Nekünk nőknek is vannak hülyeségeink ugyanúgy mint a férfiaknak.
2011. júl. 30. 13:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem hogy mindig igazam van vagy bármit megtehetek . ÉN TUDOM !!!!!
2011. júl. 30. 13:53
 8/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:46

Talán nem a barmok között kellene pasizni. Tudod a zsák meg a foltja..

2011. júl. 30. 13:55
 9/17 anonim ***** válasza:
nem vagyok ribanc,sosem voltam,és nem hittem minden pasiról,hogy le akar fektetni,szerintem rossz helyen válogatsz meg rossz korosztályban 21L
2011. júl. 30. 15:10
 10/17 anonim válasza:

Ez a kérdés már akkor baromság volt mikor kitaláltad ;)

Nem kéne általánosítani !!! Nem lát minden lány f*szt, meg hogy le akarják fektetni !! Vannak normális, értelmes lányok is, ezek szerint te tényleg CSAK a rib*ncokat látod meg és keresed őket!! Ez meg csak is a te hibád :) 17/L

2011. júl. 30. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!