Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti szeretitek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti szeretitek ha a lányoknak "alul" borostás vagy nem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 10:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én szeretem ha borotvált :) nincs azal semi bajj ha normálisan van ápolva :) az a lényeg hogy ápolt legyn :)
2011. júl. 30. 13:30
 12/20 A kérdező kommentje:
:D 13:20- :DDD Borotválom! :P
2011. júl. 30. 14:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és borotválom, mivel nem szeretem már azt se ha borostásodik. De sajnos néha 1 picit meg kell növeszteni(nálam ez kb 5 nap :D) mert ha sokat borotválom, kb 2 naponta akkor tök fáj leborotválni...meg pöttyös lesz...de mivel eddig indig borotváltam nem merek elmenni gyantáztatni. Dehát a barátom ígyis szereti :)
2011. júl. 30. 21:07
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát gyantáztatni én is félek , ezért borotva mellett döntök... csinál úgy ahogy a barátod szereti! :)úgy az igazi a szerelem :)
2011. júl. 30. 23:04
 15/20 anonim ***** válasza:
én szeretem,utálom ha csupasz mint a meztelen csiga.Meg is hagyhassa max 1 centisre addig imádom.
2011. aug. 1. 15:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Most miért? Spongybob is szereti csiguszt!

http://www.youtube.com/watch?v=kMCm2Yy4NjM

2011. aug. 1. 15:20
 17/20 A kérdező kommentje:
:D
2011. aug. 1. 17:01
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Na ne már! Hihetetlen hogy ennyi finnyás ember van! Egy kanos férfit nem fogja érdekelni hogy borostás! Örül hogy ba-szhat! Kit érdekel hogy borostás? Egy borostás punci azért nem izgató mert borostás? Uristen! Ez mekkora finnyásság! A punci az csupaszon, borostásan, szőrösen mindenhogyan izgató! Amelyik férfi nem igy gondolja az bu-zi!
2013. júl. 24. 03:18
 19/20 anonim ***** válasza:
10/18-es,neked meg miből van a pöc*söd,tán purhabból? :)) Istenem,érzékeny a műszer :)) én meg azt szeretem ha istenes megmarkolják,az meg csak jó ha van 1 kis borosta,izgató...
2013. szept. 17. 17:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt viccből tettem fel. A másik meg, hogy a farkam igen csak jól bírja a gyűrődést:) de most már azért is a csupaszra szavazok.
2013. szept. 17. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!