Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen még nem volt senkim. De próbálok változni.
Lehet még esélyem az életben párkapcsolatra?
szia, erre szerintem nagyon egyszerű a válasz, és sokan jöttek a sulyoddal , szerintem az tokmindegy ... a lényeg h merj ismerkedni, akár utcán akár neten, de a lényeg h kezdj el ismerkedni, onnan eg már sima ugy lesz :) és csak bátorság kell hozzá és önbizalom :) sok sikert, és tuti h megtalálod majd azt a valakit akivel boldog leszel :))
2011. júl. 31. 22:47
Hidd el, olyan nincs, hogy senkinek nem kellesz. Mindenki tetszik valakinek, mindenki illik valakihez.
Viszont ennek ellenére tenni is kell azért, hogy társat találj, ha nem vagy olyan élethelyzetben, amiben spontán tudsz ismerkedni.
2011. júl. 31. 22:50
Kedves kérdező és hasonló helyzetben lévő férfiak!
Akinek gondja van a súlyával, az próbálja meg leadni a felesleget, sportolni, mivel egy csinos külső mindig előny! Simán esélyetek lehet párkapcsolatra, ehhez azonban női ismerettségnek is kell lennie, tehát muszáj lesz megnyilni és ismerkedni! Nem árt még a a magabiztosság és a kezdeményezés!
2011. júl. 31. 23:29
köszönjük a megbasott kilométeres közhelyeket!
2011. júl. 31. 23:31
amivel te sem mennél ugyanugy semmire, ha szenvedö alany lennél. csak te ezt nem fogod fel, bármekkora segitö szándékkal is mondod.
2011. júl. 31. 23:31
23F nekem se volt senkim, de nem is lesz. kinézetre normális vagyok, sőt talán jobb, de még sincs. erre varrjál gombot :D nem is kerestem a lehetőséget és nem is talált meg. azt se tudom h akarok-e változtatni, ebből a szempontból te már beljebb vagy egy p*nán. úgy vagyok vele elég szép lánykák vannak a felnőtt filmekben is xD másra meg nem tudom mire lehetne használni egy nőt. ennek a hsz-nek nincs pozitív üzenete, de annál őszintébb. azt eléggé utálom, hogy mindig meg kell felelni elvárásoknak, hogy legyél vékony,sportos, legyen barátnőd, mosd meg a fogad ... és ha én leszarom ezt ? nem kötelező. fogd fel így az egészet, én legalábbis így fogom fel.
2011. aug. 1. 00:02
"Hidd el, olyan nincs, hogy senkinek nem kellesz. Mindenki tetszik valakinek, mindenki illik valakihez."
Pedig van ilyen. A csúnya fiúk nem tetszenek senkinek, és így nem is kellenek senkinek.
2011. aug. 1. 07:37
Kapcsolódó kérdések: