Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 27 évesen még nem volt senkim....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen még nem volt senkim. De próbálok változni. Lehet még esélyem az életben párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Egész életemben visszahúzódóbb és zárkózottabb voltam, ezen úgy érzem nem nagyon tudok változtatni. Férfi vagyok, 182 cm és 106 kg, a súlyomon viszont tudok bár nem könnyű. Az arcommal állítólag nincs baj. Valahogy lehetséges az "én úgy sem kellek senkinek, eddig sem kellettem" és hasonló önpusztító gondolatokat kiűzni az elmémből? Vagy már teljesen reménytelen vagyok és csak egy pszichológus szakember segíthet?
2011. júl. 30. 01:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

06:11:

Tulajdonképp igazad van, én is elvoltam egy darabig, csak hát az ember alapvetően társas lény. Nem szeretnék 40 évesen is egyedül lenni. Csak sajnos az élethelyzetem és munkám miatt nem nagyon tudok korban hozzám illő hölgyekkel ismerkedni.

08:53:

Köszi, de valahogy nem rajongok az alkoholizálásért. Egy felszínes, könnyen megkapható csajnak meg még piásan sem hiszem hogy bejönnék. Más kérdés hogy a hideg ráz ki az ilyenektől.

2011. júl. 30. 10:51
 12/27 anonim ***** válasza:

sportolj tényleg. tudod mekkora önbizalmat ad ha sikerül lefogynod .és még izmos is lehetsz. át kell alakítanod az egész életedet. felszedsz egy kis izmod .tervezd úgy a következő évedet .hogy sportolsz de tényleg. konditerem vagy valami

az önpusztító gondolatok sajna csak ártanak ,próbáld úgy felfogni hogy eddig sok mindent elcsesztél de a jövődön még változtathatsz ha idejében elkezded .sok sikert;)

17f

2011. júl. 30. 11:00
 13/27 anonim ***** válasza:

tudom,tudom....ismerem a helyzetet.

de lásd be haver ha nincs valami kezdőlöket(értem itt azt,hogy ha nem kezdesz el változtatni...ááá mind1...tényleg hülyeség mert ha ebből a szemszögből nézzük...amit a pontok után írok

...ha 1 lány nem fogadja el az igaz valódat az igazi személyiségedet,természetedet...akkor azt hagyni kell a fenébe és keresni kell 1 ugyanolyan beállítottságú lányt mint te...

ha szerencséd van megtalálod...sok sikert:)

2011. júl. 30. 11:03
 14/27 anonim ***** válasza:
08:53 voltam
2011. júl. 30. 11:04
 15/27 anonim ***** válasza:

Sportolj rengeteget! Minden bánatodat, elkeseredettségedet és hasonló gondodat öld sportba. Nekem bevált, ha nem volt senkim és ha elhagytak utána mindig fogytam és izmosodtam egy kicsit mert mindig sporttal vezettem le a bajaim.

És ha egy jó tested van utána a jobban jönnek a jelöltek :)

Ne aggódj próbálkozz minél többször és el fog jönni a nagy ő :)

2011. júl. 30. 11:14
 16/27 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok. A súlyommal is gond van mert túl sovány vagyok.

20f

2011. júl. 30. 12:45
 17/27 beatrix198 ***** válasza:
0%
bocsi h ezt mondom nem akarok szemétnek tűnni de ebben a korban ha még soha nem volt bnője az embernek akk pedofil lesz téll bocsika :D 13/L
2011. júl. 30. 20:11
 18/27 anonim ***** válasza:

Persze.... mert te 13 éves fejel tudod mi játszódik le egy 27 évesben.....

20/F

2011. júl. 30. 20:44
 19/27 anonim válasza:

06:11

180 cm 90 kg szerintem pont jó :).

Volt barátomnak pont ezek voltak a paraméterei.

Volt némi izom,de hízásra hajlamos volt,de ennek ellenére tartotta a súlyát.

A testtömegindex szerint is pont ideális.

2011. júl. 30. 22:09
 20/27 anonim ***** válasza:
hááááááááááááát....az ilyen mackos urak általában vicces figurák szoktak lenni.ha te nem vagy ilyen....akkor nehéz lesz bizony.
2011. júl. 31. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!