Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Mindjárt vége a nyárnak :S
Egész nyáron semmi érdekes nem történt még velem, olyan barátaim, akikkel "csakúgy" együtt lehet hülyülni nincsenek..pasim sincs. Az anyám felszedett magának egy pasit, akit nem kedvelünk tesómmal még kevésbé érzem jól magam itthol... Nem akarok rinyálni, de már ott tartok, hogy irigylem azokat, akiknek csak felszínes baráti kapcsolataik vannak, mert ők legalább kimozdulnak...
18L
huuh, vagyok csak fürödtem.
Az a helyzet, hogy tesómmal sem tudok, mert ő minden nap a barátnőivel van, ha haza jön, akkor sem velem foglalkozik, de nem is kérem. Azért jó sokan írtak, erre nem számítottam.
Igyekszem válaszolni! :D
Iskola első hetét várom, főleg hogy nekem se túl mozgalmas a nyaram...(főleg hogy most húztam általánosból középbe)
Aztán meg majd mind vissza fogjuk vágyni ezt a nyarat...
Én nem várom a sulit! :D
Ez az utolsó évem..szal érettségi és van egy őszi előrehozott érettségim angolból paff :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!