Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Mindjárt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Mindjárt vége a nyárnak :S

Figyelt kérdés

Egész nyáron semmi érdekes nem történt még velem, olyan barátaim, akikkel "csakúgy" együtt lehet hülyülni nincsenek..pasim sincs. Az anyám felszedett magának egy pasit, akit nem kedvelünk tesómmal még kevésbé érzem jól magam itthol... Nem akarok rinyálni, de már ott tartok, hogy irigylem azokat, akiknek csak felszínes baráti kapcsolataik vannak, mert ők legalább kimozdulnak...

18L

2011. júl. 29. 20:52
1 2
 11/19 anonim válasza:
merre laksz??:) én is állandóan itthon kuksolok, ha a párom délutános...sajnos nincs egy barátom sem, akivel elmehetnék csavarogni, a helybeli barátnőkkel is már elég régen megszakadt a kapcsolat:S ha gondolod írj!
2011. júl. 29. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
szeptembertől suli?!?!?!? inkább itthon unom szét a fejemet, csak oda ne :D
2011. júl. 29. 21:26
 13/19 A kérdező kommentje:

huuh, vagyok csak fürödtem.

Az a helyzet, hogy tesómmal sem tudok, mert ő minden nap a barátnőivel van, ha haza jön, akkor sem velem foglalkozik, de nem is kérem. Azért jó sokan írtak, erre nem számítottam.

Igyekszem válaszolni! :D

2011. júl. 29. 21:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Békés megyében lakom :)
2011. júl. 29. 21:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Iskola első hetét várom, főleg hogy nekem se túl mozgalmas a nyaram...(főleg hogy most húztam általánosból középbe)

Aztán meg majd mind vissza fogjuk vágyni ezt a nyarat...

2011. júl. 29. 21:37
 16/19 A kérdező kommentje:

Én nem várom a sulit! :D

Ez az utolsó évem..szal érettségi és van egy őszi előrehozott érettségim angolból paff :D

2011. júl. 29. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:
távolabbi/régebbi barátokat is felkereshetsz, elhívhatod őket valahova, biztos van köztük akik számára ez kellemes meglepetés lenne, és szívesen igent mondana! néha megéri feleleveníteni az ilyeneket. 21/l
2011. júl. 29. 23:23
 18/19 A kérdező kommentje:
ez megtörtént, örültek is nekem, de azóta vannak új barátaik és velük töltik az időt, meg nyaralnak :(
2011. júl. 29. 23:43
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Unokatesók? más egyéb családi rokon?:) keress magadnak barátokat,akár a sulidból az osztály vagy valami,nem vaj ha nem voltatok jóban,itt a nyár,hogy összebandázzatok:))
2011. júl. 30. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!