Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítsééééégggggggg. Mit kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsééééégggggggg. Mit kell ilyenkor tennem?

Figyelt kérdés
Szóval. Van egy fiú.... bejövök neki.. nekem is bejön, de még nem járunk. Sokat msn-ezünk, sms-ezni is szoktunk, és személyesen is találkozgattunk már (történetesen az osztáytársam, de csak most nyáron derült ki h tetszek neki) Írtam neki egy sms-t h jó lenne már beszélni, hiányzol stb., de nem válaszolt... és msn-re se jön fel. Szerintetek írjak újabb sms-t vagy várjak míg ő lép?
2011. júl. 29. 19:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
szerintem se írj neki sms-t inkább üzenetet irj neki facebookon,vagy valamin,azt biztos jobban birná.és ha tényleg biztosan tudod hogy tetszel neki akkor,biztos szeret,ha válaszol ha nem,de lehetőleg azért tegyél fel neki kérdést is az üzenetedbe,mert ha csak egy szöveget irsz akkor tényleg nembiztos hogy válaszol rá,meg persze lehet hogy nincs a telóján pénz :D
2011. júl. 29. 20:28
 12/22 anonim ***** válasza:
minden lany igy kezdi hogy 18 eves koromig nem fekszek le... XD nemafaszt :D
2011. aug. 4. 23:29
 13/22 Sztyúiiii válasza:
Szerintem terhes vagy! o.O
2011. aug. 4. 23:49
 14/22 kretén válasza:

Nincs lóvé a telóján kész.:)

Mért nem mész el hozzá?Séta nem árt.

2011. aug. 5. 00:02
 15/22 SancikaJohnny ***** válasza:
Babám :D HA nem adsz fánkot a srácnak nem lesz veled sokáig...
2011. aug. 5. 00:30
 16/22 anonim ***** válasza:
nyugi, majd biztos jelentkezik (ha még egyet írnál az olyan tolakodó lenne szerintem). amúgy lehet, hogy nincs pénze vagy elfoglalt...
2011. aug. 5. 00:56
 17/22 anonim ***** válasza:

Valószínű,hogy a kérdező 8-11 éves kb....mert abban a korban ilyen hülye valaki!

főleg,hogy ilyen baromságot leír,hogy 18 éves koráig nem kefél....:))

Kedves kérdező! Inkább segíts anyádnak otthon attól nem leszel Qúrva!

2011. aug. 5. 01:00
 18/22 anonim ***** válasza:

Utolsó: Hogytemekkora egy f@szvagy :)

Ebből a kommentből énse nézlek többnek 13-nál.

Egyébként.. Tényleg nem fogja megállni a kérdező 18 éves koráig.. kivéve ha 17 és holnap lesz a szülinapja :D

2011. aug. 5. 04:19
 19/22 A kérdező kommentje:
Jó, akkor javítok: addig nem fekszek le senkivel míg szellemileg és testileg egyaránt nem érzem magam felkészültnek a szexre.....és addig amíg nincs meg a megfelelő partner, aki szeretek, megbízok benne, ő is szeret és megbízik bennem, valamint nem csak kihasználni akar.. .így jobban tetszik??? egyébként nem vagyok már 11 éves... csak tapasztalatlan!!!!
2011. aug. 5. 11:17
 20/22 anonim ***** válasza:

04:19-es

Te egy akkora sötét ember lehetsz,hogy azt le írni sem lehet.....!

Olvasd végig figyelmesen a kérdező írásait és rájössz,hogy egy 14 éves már értelmesebben gondolkodik!

Saját bevallása szerint is csak 11 múlt és pont azért nem árulja el a kort mert feltűnően fiatal ami miatt tapasztalatlan is!

Kérdező! Téged meg nem bántani akartalak de neked még nagyon nem kéne randiznod!

30/f

2011. aug. 5. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!