Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehát változzak ilyenné?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehát változzak ilyenné?

Figyelt kérdés

köpjem le a lányokat,üssem,vágjam őket.

ráncigáljam és bunkózzak velük kezdjek el cigizni és beszéljek mocskosul csúnyán.

itassam le és alázzam le/meg őket.

ha netán tán szűz lány fogok ki és összevérezi a lepedőmet verjem szájba és zavarjam el...

ha oda megyek egy lányhoz legyek vele nyers pl.szia akarsz dugni? szöveggel indítsak?

és ha lesz 1 csajom szoktassam rá a kábszerre hogy ezzel is magam mellé láncolhassam?

legyen több csajom egyszerre?

legyek rossz fiú?hmmmm???

és ilyen 1 valódi rossz fiú akikre a ma csajok buknak???????

legyek ilyen?

mert ezeknek az ellentétei a 19 évem alatt nem váltak be csajozás terén.

2011. júl. 29. 16:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
osztálytársam...kidobta a lányt mert összevérezte szex közben a fiú lepedőjét...aztán a hülye liba könyörögte vissza magát hozzá...:s
2011. júl. 29. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Az szép XD
2011. júl. 29. 17:16
 13/14 anonim válasza:

Szerintem szimplán nem jössz be nekik külsőleg. Én sem jönnék össze olyan fiúval akihez nem vonzódom külsőleg, de olyannal se aki olyan helyes hogy elolvadok tőle, de olyan bunkó, mint amiket itt leírtál.

Sajnos ez így van mindenkinél...ezért van, hogy a csúnya pasiknak nincs barátnőjük vagy ugyan olyan csúnya barátnője van. Szerintem Te se jönnél össze olyan lánnyal aki csúnya.

Bunkóságnak hangzik meg tudom, hogy elég nyersen fogalmaztam, de ez az igazság és hülyeség hogy csak a belső számít. Külső és belső egyaránt fontos.

Van egy ismerősöm, már tél óta próbálkozik nálam, de mindig visszautasítom (meg barátom is van). Nagyon kedves, aranyos, a légynek nem tudna ártani, de nem jön be...

Nem tehetek róla. Lehet, hogy Te is olyan lányoknál próbálkozol akiknek nem jössz be, de akiknek nem fogsz bejönni azok nem is fognak veled összejönni :)

Amúgy ne légy türelmetlen barátnő téren. Majd jön az is. Mindenkinek megvan a párja.

Az a baj a pasikkal, hogy mikor Ők kiszemelnek egy csajt és az visszautasítja Őket, akkor egyből az van, hogy minden csaj a külsőt nézi meg minden csajnak a bunkók kellenek, de mikor pasi utasít vissza egy rémséget az nem baj, mert hülye lett volna összejönni egy csúnya csajjal. Na csajok is így vannak vele :)

Te is pont ilyen típus vagy....nem kaphatsz meg mindenkit akit kiszemelsz....

Azért majd sok sikert és találj egy aranyos lányt.

20/L

2011. júl. 29. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen,csináld ezt,akkor biztos összeszedsz pár értelmes lányt. -.- Sok sikert hozzá.
2011. júl. 29. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!