Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztó dolog történt! Ilyen tényleg létezik? Nagy el vagyok keseredve!
Az történt, hogy tegnap éjjel volt egy nagyon rossz álmom, amiben a barátom is benne volt, és ma reggel ennek hatására úgy ébredtem, hogy már nem szeretem, és nem is akarok vele találkozni. :S
Nagyon rosszul érzem magam emiatt, nem is tudom hová tenni a dolgot! :(
Szerintetek ez mi???
ma 11:41
:)
Lehet, így lenne. :)
Csak, mint írtam is, össze kell szednem magam előtte. :S
Tudom, hogy most full idiótának tűnök, én sem értem a helyzetet, de remélem, nem lesz baj. :S
Arra is gondoltam már, hogy ez egy jel. :S
De tegnap este még tényleg semmi nem volt. :S
Egyébként meg megértelek. Egyes álmok komolyan hatnak ránk.
Pl. a múltkor azt álmodtam, hogy a barátom meghalt, soha nem fogom elfelejteni azt, amit éreztem - álmomban. És azóta még inkább ajándéknak érzek minden pillanatot, amikor együtt lehetünk.
Palm
Én is ezt gondolom, hogy az álmoknak jelentőségük van, csak nem biztos, hogy mindig helyesen értelmezzük őket.
Jaj, ez szörnyű lehetett. :S
De csak attól van jelentőségük, hogy a rajtuk való gyötrődéssel jelentőséget adunk neki.
Az égvilágon nem jelent semmit a jövőre nézve, és látod... most beleképzelted magad az én álmomba, és szörnyűnek tartod... Szereted Te a barátod, csak rosszat álmodtál, és ettől rosszkedvűen ébredtél. Van rá esély, hogy ebéd után 3-ig még szundíts egyet? Mert ha igen, akkor próbáld meg! És az se rossz tipp, hogy elmeséled neki az egészet.
Igazad van.
Lehet, hogy tudnék egy fél órácskát, és lehet, hogy segítene is.
Egyébként rosszkor jött, mert pont mostanában fontolgatjuk az összeköltözést, meg ilyeneket. :S
Adja az eg, hogy ne igy legyen, de azert megneznem a baratod reakciojat, amikor kiderul, hogy egy alom miatt elbizonytalanodtal es megsem akarsz osszekoltozni vele...
Ez nem eppen egy bivalyeros szakito ok...:)
Na látod.
Akkor már meg is van a megoldás.
A szíved mélyén egy icipicit félsz az új életszakasztól, ami következik. Kikerülsz a védett családi környezetből, és valamennyire "rá leszel utalva" a barátodra, aki "megvéd".
Ez nem jelenti azt, hogy nem szereted és nem kéne összeköltöznöd vele, csak azt, hogy kicsit szorongsz belül a változás miatt. Aludj egyet, aztán próbálj csak lazán menni. :)
Nem volt jó egyáltalán. :S
Most azon gondolkodom, hogy tényleg vége lesz... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!