Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztó dolog történt! Ilyen tényleg létezik? Nagy el vagyok keseredve!
Az történt, hogy tegnap éjjel volt egy nagyon rossz álmom, amiben a barátom is benne volt, és ma reggel ennek hatására úgy ébredtem, hogy már nem szeretem, és nem is akarok vele találkozni. :S
Nagyon rosszul érzem magam emiatt, nem is tudom hová tenni a dolgot! :(
Szerintetek ez mi???
Igazából nagyon zavaros volt. Az volt a lényeg, hogy abban a lépcsőházban voltunk, amelyikben ő lakik, és ott valakik belénk kötöttek, de ő megvédett engem, de eközben rajtam valami hihetetlenül gusztustalan cipő volt, amit én próbáltam elrejteni és takargatni a lábam, és azt egy férfi nagyon durván leordította a barátomat, de ő is visszavágott, meg ilyen értelmetlen zagyvaságok, nem is értem őket.
Meg azt sem, hogy semmi olyasmi nem volt, ami tényleg nagyon durva lett volna benne, és mégis... :S
nyugi.
velem is volt ilyen. (sőt nekem olyan volt,h másik srác teccett álmomban)
és mikor felkeltem hirtelen ugy éreztem,hogy nem is szeretem a barátomat.
Nagyon megijedtem,de probáltam magam nyugtatni.
És ahogy találkoztunk elmult az érzés,hiszen nagyon jó volt hozzábújni és nagyon szeretem akkor miért mulna el csak úgy?
Veled is ez lesz csak ne parázz ezen hanem mondogasd magadnak hogy szereted!!
Köszi mindenkinek, hogy segíteni próbáltok!
De az a baj, hogy ott tartok, hogy most találkozni sincs erőm vele jelen pillanatban. :S
Pedig pont tegnap este mondta telefonon, hogy már mindent megvásárolt ma estére, hogy megyek nála. :S
En egyszer azt almodtam, hogy foldonkivuliek tamadtak meg es harcolnom kellett ellenuk...nem is tudom...azota ugy erzem, mar nem szeretem annyira a foldonkivulieket...
Maskor meg azt almodtam, hogy egy hatalmas mozgolepcso megy fel az egbe es en nem rajta allok, hanem az oldalan logok es ugy visz fel egyre magasabbra es en felek, hogy lezuhanok...nem is tudom....azota mar nem szeretek ugy mozgolepcsozni, hogy az oladalan logok, nem pedig rajta allok..... vagy, varj csak!.... de hiszen eddig sem kozlekedtem igy a mozgolepcson!!!!
Azt is almodtam mar, hogy Julia Roberts-el szeretkezek...aztan felebredtem es ugy ereztem, nagyon kivanom ot es meg akarom szerezni es nekunk egyutt kell lennunk, o is ezt akarna....vagy varj!...nem!... nem ereztem igy!.....hiszen csak egy ALOM volt!!
Ezek csak almok, semmi jelentoseguk sincsen, szedd ossze kicsit magad es EBREDJ FEL!!
A baratod var es keszul, te meg almok miatt vacakolsz?!
Soha nem biztattam még ilyesmire senkit, szóval ez teljesen kivételes eset, de:
lehet, hogy az esti randira kéne venni egy kis pezsgőt/finom bort. Nem, ne igyátok magatokat seggrészegre, de egy pohárka vacsora után oldani fogja benned a feszültséget, és jó esetben óriási szeretkezés lesz belőle, ami helyrezökkentheti a dolgot benned. ;)
Egyébként meg pár nap alatt kihevered majd az álmot, túlleszel rajta, ha tényleg szereted a barátod. Csak azt írtad, nincs idő kivárni, mert este nála lesztek...
Tényleg köszönöm a segítséget.
Tudom, hogy nagyon-nagyon szemét dolog, de valahogy undorodom most tőle. :S
Lehet,igazatok van, és mennem kell, hogy leküzdjem ezt a hülyeséget, csak nem bírok elindulni. :S Bár még odébb van, olyan 3 körül indulok, addig csak összeszedem magam. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!