Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatáborba tényleg ezek mennek?
Debrecenbe vettek fel és szeretnék elmenni gólyatáborba, de megijedtem mert egyik ismerősöm mondta hogy mikor ők voltak akkor elég sok volt a szex az újak között..én eléggé visszahúzódó vagyok ilyenbe nem akarok részt venni.
Meg a pia, beszélgettünk leendő csoporttáraimmal msnen csoportba, és írtam, hogy én nem ihatok, mert gyógyszert szedek, mire ő írta, hogy ő meg nem iszik mert sose szokott. Erre az egyikőjük írta, hogy :
itt isztok csajok mert ha az van a feladatba muszáj.
Ennyire a piáról meg a szexről szólna ez az egész?
Hát ha zavar ez a közeg, akkor én nem javaslom!
Mert még ha csak simán nem iszol meg hasonlók az rendben is van, de ha zavar, hogy mások ezt teszik ( márpedig a többség inni fog!) akkor nem biztos, hogy jó ötlet... de tudod, hogy mennyire zavar. Csak ha ilyen görcsösen állsz hozzá, nem hiszem, hogy neked veló.
Egyébként a miék nagyon jó volt, és bárkinek ajánlanám! :)
Én megmondom őszintén hogy így ne menj el gt-be.
Nem is a szexről szól, hanem a non-stop bulizásról, feladatcsinálásokról.
2 feladat típus van, vagy inni kell vagy vetkőzni.
Viszont érdemes elmenni, rengeteg ismerőst tudsz szerezni. (nekem nagyon megérte elmenni)
Painis Cupcake, ezt nagyon benézted. Ha van barátnőd, miért tetted fel ezt a kérdést, és miért írtad az első sort?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1979..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!