Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a bal oldalra kell rakni a fütyköst?
Figyelt kérdés
minden hol azt olvasom h bal oldalra kell rakni..de miért?:D2011. júl. 28. 13:10
1/25 anonim válasza:
nekem középen van és nem rakosgatom......:/ ez nagybaj??? :/
2/25 szamóca.. válasza:
hu vmit olvastam erről... a kardhoz van köze, hogy jobbo ldalon hordták a kardod a pasik anno, és nem tudom már miért de emiatt a bal oldalon a farkat:DDD jó ez így viccesen hangzik de tényleg vmi ilyesmi volt.
4/25 szamóca.. válasza:
v a kardot bal oldalon és azért...jahj nem emlékszem. csak arra hogy a kardhoz van köze:)
5/25 anonim válasza:
tedd a karddal egy oldalra és max elhagyod útközben :D
6/25 anonim válasza:
Biztos azért, mert ha egy oldalt van a kard, és a farkad, akkor meg van rá az esély, hogy véletlenül levágod a saját farkad a kardoddal. :D
Amúgy én lány vagyok, tehát nem tudom. :))
7/25 szamóca.. válasza:
jahj nem tudom de most ez nagyon zavar:DDD de az biztos hogy a katonaságnál ez ilyen előírás volt h farok bal oldalra. tökömse tudja, kérdezz meg vkit aki volt katona.
8/25 anonim válasza:
A kardot bal oldalon hordták a jobbkezesek. Aztán vigyázz, mert ha hirtelen előrántod a kardodat, és véletlnül...
9/25 szamóca.. válasza:
na igen ez zavart össze engem is.:D
vszinü akkor a mondás volt úgy hogy f*z és kard baloldalra...:D
10/25 A kérdező kommentje:
xDDD látom érdekli az embereket ez a téma:D am én is ezt a kardos izét olvastam valahol:DDDD
2011. júl. 28. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!