Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráljak ilyen oldalra?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, csak hülyeségből akarok regisztrálni ilyen párkeresési oldalra (természetesen kép nélkül). Milyenek vannak? Ingyenesek?2011. aug. 20. 14:43
1/8 A kérdező kommentje:
Pontosabbak csak azért akarok, mert a fiúkkal nem nagyon tudok beszélni élőben, és ezt akarom valahogy leküzdeni. Ezért gondoltam erre, hogy lehet, hogy egy kicsit jobban el leszek majd a fiúkkal.
2011. aug. 20. 14:45
3/8 A kérdező kommentje:
*elleszek
2011. aug. 20. 14:46
5/8 megax válasza:
ha fiúval akarsz beszélgetni akár én is itt vagyok de csak ezért ne regisztrálj szerintem ilyen oldalra. oda olyanok regelnek akik tényleg párt keresnek. ne verd át őket. megamegax@gmail.com
6/8 anonim válasza:
Hülyeségből ne regisztrálj. Nem kell szívatni azokat, akik ott vannak, és komolyan gondolják.
7/8 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz + attól h neten keresztül irkáltok, élőben még nem megy majd jobban... ég és föld a kettő
8/8 Solarian válasza:
Szerintem butaság... Próbálkozz élőbe. 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!