Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék magamnak 1 ázsiai nőt?
tényleg nagyon oda vagyok a szép mandula szemű hölgyekért és nagyon akarok magamnak 1et:)
21F
vicces kedvűek kíméljenek köszi
Ázsiába mennék szívesen de ahhoz még gyűjtenem kell 1 darabig :)
a budapesti Ázsia Centerbe ellátogatok eddig még nem voltam de jó ötlet köszi mindenkinek
Háomezeee öccász fóint!
Tecik ? Teccik? Vinni, vinni!
Háomeze öccász!
Ming 24/l
ilyen kérdést...
hát ázsiában,azt mondják,hogy ott nagyon sok van:)
Tudod te, mi az a József városi piac? Ha nem, azt ajánlom sürgősen látogasd meg! Ott mindent kapni! Ruha cipő játék ajándék! (Ahogy itt Kaposváron a kínaiakra ki van írva, csak ez durvább és hála Istenek 200km-re van!)
De ha Pesti vagy.. Mindent! Bombát, lőfegyvert, NŐT(!) hamisított árút! Amúgy a legközelebbi "Ázsia centerben" vagy "kínaiban" találsz eladót! Még itt is van rengeteg, pedig ahol én lakom, nem egy nagyváros! (Azonban, ha igényesebb vagy, és Japán v. Koreai kéne, akkor passz!)
17/F
piacon a cipőknél
vagy kínai gyors étterem
ott tuti biztos van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!