Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azért vagy itt te is, mert nincs párod és unatkozol?
28/F
Kort, nemet írjatok!
Azért vagyok itt, hogy szórakozzam e csodás ország átlagon aluli (ez már tényleg nagyon durva) intelligenciával megáldott lakóin. Kétségbeejtőek a tapasztalatok, de vigasztal hogy ezek az emberek mit sem tudnak a szellemi nyomorúságukról. Talán blogok így, hogy a racionális gondolkodásuk mögé burkolózva nem vesznek tudomást a virágról, és annak mély problémáiról. Tetszik a kérdésed szarkazmusa, ez is egy formája a társadalombírálatnak (ha jól látom a szándékod). Csak így tovább.
15/L
Áááá baszod besírok ezeken a kérdéseken X,DDDD
utolsó válaszoló egyet kell hogy értsek mindennel amit írtál X,DDDD
22:43: te aztán nagyon bölcs és okos vagy 15 évesen...
de milyen virágra gondolsz? :D
Van párom,de mikor nem találkozunk, és barátokkal se megyünk épp sehová,és nincs még jó film se a TV-ben,de már tornázni késő van, lefeküdni meg még korán, akkor feljövök, mert nagyon szórakoztatóak a kérdések,meg az a sok idióta válasz...!:D
szobatársammal néha mi is írunk ki hülye kérdéseket, hogy aztán jót röhögjünk a válaszokon.
Nem, én azért vagyok itt, hogy röhögjek és mert nem vagyok álmos. Unaloműzésnek ez kevés lenne. A párkapcsolatnak pedig ehhez semmi köze. Ha egy ellenkező nemű társaságára vágyom, akkor egyszerűen kimegyek az utcára és megismerkedem valakivel.
Nem olyan borzalmas dolog ez, mint amennyire egyesek félnek tőle.
22:34-as okostojás vagyok. XD
rohat kíváncsi voltam a reakciókra, nem vagyok ilyen degenerált. : D ahj pedig annyira figyeltem, hogy ne írjak el semmit. elnézést szóf0sáson van, úúwáúú mentem novellát írni, köszi az ihletet. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!