Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak azért vagy itt te is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért vagy itt te is, mert nincs párod és unatkozol?

Figyelt kérdés

28/F

Kort, nemet írjatok!

2011. júl. 27. 22:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Hát van valamilyen szinten, de most a vért izzadva előrenyomulás van a közös jövőért és nem találkozunk. Próba valamilyen szinten. Lobbanékony és viharos 2 hónap szerelem, gyötrelem után tisztázzuk magunkban mit jelent a másik. Így látom, de szépítem lehet. ::)
2011. júl. 27. 22:14
 12/33 anonim ***** válasza:

Igen

26/N

2011. júl. 27. 22:14
 13/33 anonim válasza:

Van férjem, gyerekem. Eddig általában a gyerekneveléses/vállalásos témákat néztem. Most a főoldalon volt egy érdekes kérdés és úgy jutottam el ide. Meg aztán érdekes olvasni a mások (pláne a fiatalabbak) által megfogalmazott problémákat. Másnak mindig olyan könnyű tanácsot adni... Pedig nagy felelősség. Szóval nem unalomból.

32/N

2011. júl. 27. 22:15
 14/33 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanaz a válasz mint a legelsőnek.. és szintén 28l
2011. júl. 27. 22:20
 15/33 anonim ***** válasza:

Nekem problemaim vannak szerelmi teren, es azert logok itt, hogy hatha vegre "megvilagosodom", de egyre jobban kezdem azt hinni, hogy ossze-vissza irogatnak egyes emberek... Sajnos!

18/L

2011. júl. 27. 22:21
 16/33 anonim ***** válasza:

Igen én is unalomból jövök fel,és mert nincs párom,magányos vagyok.

Szeretek olyan kérdésekre válaszolni,amik egy kicsit érintenek engem,vagy amire szívesen adnék választ,tanácsot.Néha röhögni is tudok persze,vagy elszörnyedni egyes kérdéseken.

24N.

2011. júl. 27. 22:26
 17/33 anonim ***** válasza:

hát.... nekem van párom csak már alszik. és azért járok fel hogy olvasgassak :P és nevessek a hülye kérdéseken amiket néhányan feltesznek :D

ja és nekem jó a párkapcsolatom nincs probléma :)

2011. júl. 27. 22:28
 18/33 anonim ***** válasza:

Én most dublinban vagyok, 2 hétre távol a pasimtól... :(

Különben én csak úgy szórakozásból nézegetem ezt az oldalt, szerintem mókás. :D

20L

2011. júl. 27. 22:35
 19/33 anonim ***** válasza:
Részben igen. Nincs párom, de nem unatkozom, hanem hogy segítsek, ha tudok és ha én nem értek valamit arra is választ kapjak
2011. júl. 27. 22:36
 20/33 anonim ***** válasza:

Én többnyire azért vagyok itt, hogy egy jót röhögjek az ilyen kérdéseken:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__2037701

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..

2011. júl. 27. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!