Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam még discoba meg semmilyen buliba, barátaim se nagyon vannak és még nem is jártam senkivel.19L
2011. júl. 27. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igen
2011. júl. 27. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy mondanám, hogy ,,nem divat". Amúgy én is ilyen vagyok, hozzám illő barát nagyon kevés van. Hova valósi vagy? Hátha tudok segíteni.
2011. júl. 27. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
abszolút nem normális, KÓROS fertőző...ki ne menj az utcára nehogy más is elkapja mert akkor mindenki egyedül marad és ki fog halni a Föld..ezt tedd meg az emberiségért!!
2011. júl. 27. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én=ugyan ez csak férfi kiadásban.
2011. júl. 27. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Minden ember más! :)
2011. júl. 27. 18:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed magad így, akkor nincs vele gond. ellenkező esetben meg megpróbálhatnál egy kicsit nyitni az emberek felé.
2011. júl. 27. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!