Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon egyszer sikerül megfelelő döntést hoznom?
Volt egy nagyon rossz kapcsolatom, ahol az elnyomástól kezdve a megfenyegetésig sok mindent átéltem. Hosszú ideig nem is akartam senkit, nem tetszett senki. Most pedig...
találtam olyat, aki tetszik. Csak az a baj, hogy 2-t is. Az egyik fiatalabb tőlem 3 évvel (még csak 20 éves), de annyi figyelmet, törődést kapok tőle egy-egy találkozás alkalmával, mint még soha. Már túl vagyunk egy-egy csókon is, ami fantasztikus vele. De mégis fiatalabb tőlem, ő nagyon laza, én nem igazán
A másik srác idősebb tőlem 2 évvel. Sokat szoktunk beszélgetni, ő is figyelmes. Vele eddig még egyszer találkoztam csak, a másik találkozónál közbe jött valami.
Nem is tudom, mit kéne tennem :S Sokszor már attól is félek, hogy megszeretek valakit... félek, mert mi lesz, ha újra át "kell" élnem azokat, amiken már egyszer keresztül mentem.
Elhiszem, hogy nehezen zökkensz vissza a mindennapi életbe az eset után, de motoszkáljon benned az a mondat, hogy " Az élet megy tovább". Adj esélyt egy új kapcsolatnak!
A srácokkal kapcsolatban pedig nehéz helyzetben vagy. Azt tudom ajánlani, h külön-külön lapra írd fel mind két pasi nevét és oszd 2részre a lapokat! Az egyik felére a lapnak írd a jó tulajdonságokat, a másikra a rosszakat! Amelyik pasinak több a jó tulajdonsága,mint a rossz, számodra az a nyerő! :) Bár nincs rá garancia, h mindenkinél hasznos ez a módszer!:)
Az idősebbik nem cigizik, aminek örülök, mert én sem :) Viszont ők jól állnak anyagilag, mi meg... átlagosnak számítunk
A fiatalabb cigizik :S, anyagilag egy a szint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!